Året var 2009

1. Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut? Ja visst har har jag de :P
2. Höll du några av dina nyårslöften? Hm... tror inte att jag gav några nyårslöften förra året.
3. Blev någon/några av dina vänner föräldrar i år? Ja, pappa och Ida så jag fick lilla syster Selma!
4. Dog någon som stod dig nära? Ja...
5. Vilka länder besökte du? Det där med länder var det lite dåligt av i år...
6. Är det något du saknar år 2009 som du vill ha år 2010? De finns en del ja.
7. Vilket datum från år 2009 kommer du alltid att minnas? Datum...? Finns en hel del händelser men kommer inte ihåg alla datum. 
8. Vad var din största framgång 2009?
Oj... att jag kom in på de universitet som jag ville!
9. Största misstaget? Finns alltid misstag, men de är ju av dom man lär sig något.
10. Har du varit sjuk eller skadat dig? Ja i våras råkade jag ut för värsta influensan och sedan fick jag en sträckning.
11. Bästa köpet? Mitt skrivbord, ja jag använder de faktiskt dagligen!
12. Vad spenderade du mest pengar på? Får nog säga som Kristin B&J, skyller allt på HDT.
13. Gjorde någonting dig riktigt glad? Alla mina underbara dansare!
14. Vilka sånger kommer alltid att påminna dig om 2009? Golden brown, Lät du henne komma närmre, osv...
15. Var du gladare eller ledsnare i år jämfört med tidigare år? Både och, beroende på tidpunkten...
16. Vad önskar du att du gjort mer? Rest... hade dock varken tid eller pengar. 
17. Vad önskar du att du gjort mindre?
Vet jag faktiskt inte. 
18. Hur tillbringade du julen?
I Växbo enligt tradition men med färre människor...
19. Blev du kär i år? Ja. 
20. Favoritprogram på TV?
Alla mina serier, kan inte få nog!
21. Bästa boken du läste i år? Läste mycket i våras då jag hade tid att läsa för skojsskull, men har ingen direkt favorit.
22. Största musikaliska upptäckten? Det måste vara Melissa Horn. 
23. Något du önskade dig och fick när du fyllde år?
Sällskapsspel.
24. Något du önskade dig men inte fick? Mitt minne är inte det bästa...
25. Vad gjorde du på din födelsedag 2009?
Hade kalas i min lilla lägenhet.
26. Finns det någonting som skulle gjort ditt år ännu bättre? Ja visst, men jag är ändå nöjd med året som gått! 
27. Hur skulle du beskriva din stil år 2009?
Min typiska Elin stil, leggings med kjol eller klänning, åh någon mysig tröja till de. 
28. Vad fick dig att må bra?
Familj och vänner!
29. Vilken kändis var du mest sugen på? Justin Timberlake, alltid Justin! 
30. De bästa nya människorna du träffade
? Alla nya härliga människor i Örebro! 

Spelkväll



Igår kväll åkte jag hem till Lisa där vi tillsammans med Camilla, Ylva och Per hade spelkväll. Det var riktigt kul och ja jag är ju en tävlingsmänniska så jag blir ganska inne i spelen om man säger så... men kul var det!

        

Sockarna är på!

Var till stan med mamma och Robin. Fikade och shoppade skor, dock inga vinter skor, jag får se till att leta vidare. Har även postat iväg min rapport, hoppas på det bästa. Längtar faktiskt tillbaka till Örebro och alla underbara människor, jag hoppas ni har haft en härlig jul!

 


Dagarna går

Julen har gått fort förbi, så som jag har längtat till denna tid. Men trevligt har det varit. Julafton firades hemma i Växbo, kändes dock som om vi var väldigt få. Vi som annars brukar vara så många. På juldagen kom pappa med familj hit och vi hade våran lilla mini jul. På kvällen blev det utgång på tranan, åh visst det var kul men de var då inte värt de sjukt höga inträdet. Annandagen spenderades hemma hos pappa i Bollnäs. De blev en sväng ner på stan men där hittade jag ingenting...


Jag och Selma på juldagen


Vi åt av Marias USA godis


På annandagen var vi och tittade på den kraschade bussen, sjukt spännande! :)

GOD JUL!

Jag säger som Ernst:
-Jag är såååå nöjd!

God Jul God Jul God Jul God Jul God Jul God Jul God Jul


Elin fikar och fikar!

Ja alla ni som känner mig vet ju att en av mina favorit sysslor är att fika, därför har jag gjort det idag två gånger! Först med Anders på stan och sedan hemma hos Lisa. Åh värt att nämna är att jag lyckades bli bjuden båda gångerna. Kan det bli bättre?! Tackar såååå mycket! :)


Anders


Lisa

Sedan blev det en liten minijul hemma hos Lisa. Jag fick filmen, Inglourious Basterds som jag velat se så länge! Tackar, tackar!!!
            

En riktigt mysig dag och den är inte slut än, snart kommer moster Tina och Daniel hit. Då blir det julgröt och massa annat gott!

Mys i stan

Dagen började med att jag, Anna och Robin klädde granen, det känns ännu mer som jul nu. Åh jag måste ju bara säga att vädret här i Växbo är helt underbart, solen lyser fint på all snö!



Åkte sedan ner till stan för att träffa Therese och Maja. Vandrade omkring på stan en liten stund och träffade en hel del härliga människor, sedan åt vi mat tillsammans. Det är verkligen alltid lika trevligt att träffa vänner.


Det är bara vitt, vitt, vitt!

Är hemma hos mamma i Växbo nu. Det har snöat sjukt mycket och det är verkligen riktigt mysigt. Grabbarna grus har alla varit här och lekt en massa. Själv har jag försökt skriva på laborationsrapporten, det går väl lite sådär måste jag säga... vet inte riktigt hur jag ska skriva ibland. Men idag ska jag bli klar!


Kolla in taket på fågelbordet!

   

   

Mot bergen!

Ja då var det dags att lämna Örebro för i år och åka hem till Växbo och Bollnäs. Längtar så efter alla där hemma. Har en känsla av att julen kommer att bli underbar!

Sista dagen, vi passar på att blotta oss för varandra!

Har verkligen spenderat sista skoldagen i skolan, 9-17, föreläsning och labortation. Har varit en mysig dag men det känns lite konstigt att de är sista skoldagen innan jul.

     
Linnea gick omkring i tomteluva för min skull! :)

      
Fick en julklapp av sötaste Åsa!

Både julklapp och tomteluva på samma dag, vilken underbar julkänsla!


Dagens laboration gick ut på att ta puls, blodtryck och EKG, så nu har vi alla passat på att blotta oss för varandra. Men det var i alla fall en riktigt rolig och intressant laboration. Nu är det bara rapporten kvar, jag undrar när jag ska skriva den, på tåget imorgon kanske...


På 16000 meters höjd...

...ja då flyger man ju ganska högt.
Seminarieledarens bästa replik.

Har varit i skolan hela dagen, föreläsning och seminarium. Men vi har verkligen kul även om de är sjukt mycket man ska hinna lära sig. Känns stundtals som om jag inte kommer att ha så mycket jullov. Men jag ska verkligen passa på att ha en underbar jul!

   

Snö och sol, kan de bli bättre?!

Har idag gått omkring med världens julkänsla och sagt GOD JUL till var och varannan människa. Åh sen när vi "gänget" hade våran dagliga lunchfika utbrister jag med stor glädje:

-Åh titta de snööööar!

Får dock tillbaka kommentaren av Agnes:

-Nä Elin det snöar inte, de blåser ner snö från taket...

Jaha är det tacken de?!
hehe... ja, ja snön ligger i alla fall kvar på marken åh de är fortfarande minusgrader. Jag är lycklig, kan de bli bättre?!

 


Våran nya föreläsare: Kjell Bergqvist

Åh ja just ja... jag har ju glömt bort att berätta om våran nya föreläsare. Han är precis som Kjell Bergqvist i Hundtricket. Åh idag måste jag ju bara säga att jag riktigt skämdes över min klass. Ungefärt 10 personer kom in alldelses försent och våran föreläsare tappade bort sig varje gång och det hela slutade med att de som kom absolut senast fick en liten tillsägelse. Åh jag måste då bara säga att det var helt rätt, jag tycker ingen ska komma in försent.

Kolla in detta klipp. Slutet av klippet visar ungefärt de som utspelades i hörsal P2 imorse...


Hej mitt vinterland...

...nu är jag här. Eller ja nu är du här, äntligen! Åh vad mysigt de är med snö!



   

 

Jag och Agnes passade på att knäppa massa kort!

 


Min fina lilla gård!


Tantvarning!

Ja det kanske redan är allmänt känt att jag har mer vuxen poäng än min egen mamma, men jag måste ju bara säga att en sopskyffel är riktigt bra. Åh den är då speciellt bra att ha då ens dammsugare ligger under sängen, icke ihopsatt... 

3 advent

Helt sjukt vad tiden går fort, de är redan tredje advent åh vi är sååå nära julen nu. Bara en skolvecka kvar sen åker jag till Bollnäs. Hade egentligen velat vara där idag för att höra esteternas luciakonsert i kyrkan, den är ju helt magisk. Men, men idag har jag bakat bröd, fick ett recept av Maria som jag tänkte att jag skulle prova, blev riktigt bra! Annars har jag tvättat och läst en massa...

Glad/trevlig lucia!

Julshopping!

Gårdagen hemma hos Maria var verkligen toppen, vi hade de riktigt kul med singstar och Idol. Kåren var väl också kul förutom att jag fick en hel öl över mig... inte okej!

Denna dag har jag spenderat med Agnes, Maria och Malla. Först mat på max sedan var vi redo för julkapps shopping. Var en snabbis till lager 157 men där fanns inte mycket så vi fortsatte istället till Marieberg. Där hittade i alla fall jag en massa!


Vi hittade ett väldigt glittrigt träd!

Vart är Lucia?!

Var riktigt segt att kliva upp idag men jag gjorde de tillslut! Hade föreläsning 8.15 och föreläsaren var faktiskt lite bättre idag. Han sa dock att han trodde han skulle bli klar till typ 10 istället för 11. Men när klockan precis passerat 9(!) var han klar. Jaha tänkte vi, vad ska vi nu göra?! Bestämde oss då för att leta upp Lucia, men lyckade inte...
Det blev en fika på musikhögskolan istället, riktigt trevligt!
Är nu sjukt peppad inför kvällen, de här kommer att bli toppen!


Maria & Åsa

Malin & Sara

 

Anna och Linnéa

 


Kaffe = skratt!

Har varit i skolan hela dagen utan någon speciell nytta. Var först på en opponering, vad väl sådär lagom segt men, men är det obligatoriskt så är det, även fast närvarolista saknades...hm?!

Sedan tre timmars paus som bjöd på massa kaffe och även en liten skumtomte :)



Eftermiddagen tillbringades i HSP2 på världens segaste föreläsning. Alltså helt ärligt det här måste vara rekord, får vem som helst vara föreläsare eller?! Bra att Åsas mage bestämde sig för att sjunga tillsammans med valarna så man fick sig ett gott skratt i alla fall. Hur skulle vi annars ha klarat av denna lektion?

På topp!

Ja jag känner mig verkligen på topp och riktigt lättad över dagens tenta! Kändes ungefär som på vetenskaps tentan. Agnes och jag skrattar oss igenom den och är riktigt glada över frågorna. Så nu väntar jag bara spänt på resultatet, vill gärna ha svar nu men man får snällt vänta i 3 veckor.

Nu ska jag i alla fall njuta av min lediga eftermiddag och kväll. Imorgon är det dags att börja plugga igen! Ska nog använda en del av tiden till att städa, det ser verkligen hemskt ut hemma hos mig just nu.

Stammis!

Jag har gått och blivit stammis och inte vilken stammis som helst utan stammis på biblioteket. Jag har hängt en del på bibblan förr i tiden också men aldrig lika mycket som nu.

 
De har i alla fall "juliga" servetter i cafeterian

Idag pluggade jag tillsammans med Agnes, Maria, Fredrik och Linus. Det gick riktigt bra, vi gick mest igenom gamla tentor för nu börjar de bli riktigt svårt att veta vad man ska plugga på. Vet inte riktigt på vilken nivå tentan kommer att ligga på. Jag hoppas verkligen att vi har pluggat tillräckligt för imorgon smäller det! Pepp pepp!

   


Jag har inget liv

Eller ja just nu består mitt liv utav plugg, plugg och åter plugg. Försöker varva allt pluggande med "energi-rika" stunder. Idag har jag fått energi utav Lisa, en liten pratstund kan verkligen vara så givande.

Nu längtar jag sååå mycket till julen, vill bara komma hem till kära Bollnäs och Växbo. Ta det lite lugnt och bara mysa med familj och vänner.


Snö?!

Har pluggat en hel del idag men jag tog en liten paus mitt på dagen. Åkte ner till stan med Anders och tog en fika. Lyckades se snö, vilket förvånade oss båda då det bara har regnat på sista tiden... naturen är underlig ibland. Skönt i alla fall att komma iväg en stund, jag lyckade faktiskt plugga lite mer efter de, kaffe är bra grejer!

 


Passar du i hjälm?!



Idag har jag, Agnes och Maria suttit i biblioteket hela dagen, pluggat och pluggat. När jag och Maria tog lunchrast passade vi på att skoja lite, man ska ta varje liten chans man har till ett skratt.

        

Glee

Ja vad mer kan man säga än, klockrent!


Du är överallt

Från ena stunden till den andra.
Du var nästan borta, men då dök du upp igen.
Vart jag än vänder mig så är du där.
Jag vill inte se.
Jag är fortfarande arg eller kanske mest besviken.
Varför?!
Varför blev det som det blev?
Jag har aldrig fått något svar.
Jag tror att det är de som är värst.
Det gör att jag inte riktigt kan släppa dig.

Jag blir arg på mig själv.
Varför känner jag som jag gör?


"could you look me in the eye
and tell me that you´re happy now
would you tell it to my face or have I been erased
are you happy now?"


Som snö...

...fast is.

Skola hela dagen 8-17. Är nu helt slut, sista lektionen var ett seminarium om rörelseapparaten i ett rum utan luft. De har nu gjort att jag har ont i huvudet och jag känner mig inte alls speciellt pepp på att plugga mer, vilket jag verkligen borde. Får se om min mat ger mig någon ny energi.

Örebro har i alla fall haft sol nu i två dagar, rekord! Riktigt härligt, men idag frös min cykel. Den stackars lilla blå cyklen var alldeles frostig när jag skulle cykla hem. Borde verkligen införskaffa mig ett par ordentliga vantar. Mina nuvarande borde inte ens räknas som vantar eftersom de inte behåller någon värme.

Lärare Elin?!

Det är den första december och jag känner mig på topp. Okej allt idag var kanske inte toppen. Vissa människor får mig verkligen att må lite si och så...
Men, men jag kämpar på ändå, jag har ju inget val. Åh dagens seminarium blev riktigt roligt. Jag började agera lärare och ritade en massa på tavlan. Det är verkligen alltid lika roligt att rita på tavlan, ja borde göra de oftare.



   

 

Är även en stolt ägare utav 2 (!) stycken julkalendrar, så nu börjar nedräkningen till julafton. En som jag fick från en brandman och en chokladkalender som jag och Frida hittade på Willys. Åh mysigt, mysigt, ska även föröka se på julkalendern på tv, eller ja jag får väl se den på nätet eftersom jag glömde bort den i morse. 


Sötaste syster!



Fick riktigt fin post idag. Världens bästa syster skickade ett brev till mig. Blev väldigt glad, det är ju alltid kul att få post och speciellt nu. Det var även en liten julklapp med i brevet. Jag fick soundtracket till Twilight, kan man bli gladare? Det var verkligen helt perfekt! Tackar tackar!


RSS 2.0