En hipp(ie) kväll!

Gårdagen började med pluggande i skolan tillsammans med Agnes och Sara. Det var dock lite synd om Sara som väntade på oss i 40 minuter utan telefon. Jag försökte ringa x-antal gånger. Åkte sedan ner till stan för att fixa allt inför kvällen som började hemma hos Frida. Vårat lilla hippie gäng peppade lite innan vi gick ner till Agnes. Det var en riktigt rolig kväll men det känns inte som om jag har vaknat riktigt ännu. Ska snart bli ändring på de, jag skulle verkligen behöva plugga lite innan jag ska till Agnes och skruva ihop en säng.

Vilse i icabutiken?!

0-1399a7f5bc0fe7e1303095b2b3d9c47c.png

Vilse i icabutiken?!


Marabou = Vinter



Den efterlängtade chokladen är här. Marabou vinter är helt klart årets bästa. Den klår Marabou sommar med häst längder. Provsmakade den för först gången idag och det var nästan som att jag såg snö utanför mitt fönster. Mhm... det smakade verkligen jul. Riktigt gott alltså, ni bara måste passa på att smaka medan den finns kvar.

A trip down memory lane

Började dagen med pluggande på biblioteket. Helena kom sedan och mötte upp mig, vi vandrade omkring på stan en stund, mötte Totte och fastnade i stadens alla små hörn lite då och då.

Var iväg till bilprovningen och besiktade Helenas bil som gick igenom trots att ena blinkers lampan inte fungerade bak. Unga dumma tjejer ska inte ha bil?! Eller är det just därför som vi lyckas besikta en bil utan problem??



Åkte tillbaka till stan, fastade åter igen på gatan, denna gång med David. Det är alltid lika kul att höra om alla hans olika jobb. Sen blev det äntligen dags för det efterlängtade fikastunden. Satt nog på krokanen i två timmar. Pratade om allt mellan himmel och jord. Såg en viss barnfamilj och så satt Fredrik vid bordet bredvid. Det gjorde att jag kände mig precis så som jag gjorde då jag gick i högstadiet, lite för fnittrig om man säger så.



En helt underbar dag tillsammans med Helena som jag nu ska avsluta med att sy en liten sak till halloween. Hm.. jag undrar hur detta egentligen kommer att sluta.

Middag hemma hos pappa!

059555343a210ab3872335a8c3329747.png

Middag hemma hos pappa!


Kelly Clarkson = Beyonce

Under min lilla Sundsvalls tripp fick jag höra en sak av Anna. Hon sa att Beyonce´s populära och otroligt fantastiska låt Halo är inspirerad av Kelly Clarksons låt Already gone. Tydligen så hade Beyonce hört Kellys låt och blivit så fast vid den att hon pratade med låtskrivaren Ryan Tedder och bad om en liknande låt. Därav är Halo inspirerad av Already gone och om man lyssnar på låtarna hör man faktiskt det. Soundet och själva bakrunds musiken påminner mycket om varandra. Åh jag måste då säga att båda låtarna är riktigt bra, eller vad tycker du?

Kelly Clarkson - Already gone



Beyonce - Halo

Regn och åter regn

Tror att det är jag som bär med mig det tråkiga vädret. I Örebro regnar det nästan varje dag, det gör det inte i Sundsvall. Men när jag var där regnade det hela tiden. Åh nu i Bollnäs regnar det också. Jag är trött på detta tråkiga väder. Skulle vilja ha en mysig höst dag med massa sol eller möjligtvis lite snö. Snö ger ju i alla fall en mysig känsla.

Borde plugga men hittar ingen motivation. Tror att jag måste åka till biblioteket och plugga där. Här i Växbo hittar jag så lätt på andra saker istället för att läsa.

Jag kan inte skilja på



"Du om nån borde förstå att man inte gör så här mot mig"

Hålla handen?!

Min lilla tripp till Sundsvall är nu över. Hämtade upp Anna på stationen och sedan åkte vi upp till Lisa. Har haft det riktigt mysigt. Det var så klart extra trevligt att träffa just Anna och Lisa men det var även trevligt att träffa Lisas klasskompisar, vandra omkring i birsta och rundturen på universitetet. Dock var det inte lika kul med p-boten, så sjukt irriterande.

 

Härjedalen är ett landskap och inte en kommun!


Sundsvall!

2ef34787195328e430c578c49118d688.png

Sundsvall!


Sällskap!

Tågresan till Bollnäs gick riktigt bra. Pluggade lite på tåget till Stockholm men orkade inte så mycket tänkte att jag istället skulle plugga mer på tåget till Bollnäs. Men så blev det inte, utan jag fick fakiskt sällskap hela vägen från Stockholm. I samma kupé som mig satt nämligen Therése och Pontus. Det var verkligen en glad överraskning, hur kul som helst att få umgås lite med dem!

Nu sitter jag i Växbo men imorgon tar jag bilen upp till Sundsvall. Jag och Anna ska hälsa på Lisa, det ser jag verkligen fram emot! Åh vad trevligt vi ska ha det tillsammans!

Snart går tåget från stockholm, tr

6ad4a0b437d0cbeba64eb6904abbf026.png

Snart går tåget från stockholm, tre timmar kvar till Bollnäs!


Toppen!

Åh vilken toppen dag! Allt började med att vi fick redan på tentan. JAG KLARADE DEN! En sådan lättnad att nu kunna lägga första kursen bakom sig.

Vid fyra tiden åkte jag och Frida ner till stan, det var meningen att vi skulle hämta ut bio biljetter men SF hade inte öppnat. Vi gick då istället och fikade. Mysigt, mysigt!



Efter fikastunden åkte vi till universitetet och gick på faddermöte. Det var riktigt kul och just nu lutar det faktiskt åt att jag ska vara fadder till våren.

Frida och jag åkte sedan tillbaka till stan. SF hade nu öppnat och vi hämtade ut våra (8!) biljetter till Twilight + New Moon kvällen den 19 november. Ska bli så kul att först få se Twilight och sedan premiären av New Moon. Längtar, längtar det kommer att bli en toppen kväll!


Jag är i tidningen!

Ännu en dag som har spenderats i skolan tillsammans med Agnes och Sara. Vi har nu skrivit klart våran rapport, endast några få ändringar ska göras. Åh det känns så skönt att nu ha två veckor på sig att bara läsa och förstå sig på kursen innan tentan. Nu är det verkligen bäst att jag skärper mig och verkligen pluggar speciellt när jag är i Bollnäs. Borde kanske sätta mig på biblioteket någon dag för att koncentrera mig ordentligt.

         

Jag är förresten med i nya nummret av Lösnummer, jag bara måste nämna det. Svarade på något mail för kanske en vecka sedan och trodde verkligen inte att mitt namn skulle vara med i tidningen, men tydligen så blev det så. Kul grej bara!

Nu är det Bataldens artikel som gäller, ska försöka hinna läsa den innan jag ska iväg och träna.

Är du en groupie?

Flest A-svar:

När det är dags för grupparbete så hoppar zebran av lycka.
Du är social, omtyckt och helt fenomenal på att lyssna på andra.
Alltså, perfekt för att jobba i grupp.
Men det finns ett problem, du bryr dig så mycket om andra att du ofta glömmer bort dig själv.
Tänk på:
Ibland smälter du in så bra att du nästan blir osynlig.
Du måste våga stå upp för dina åsikter utan att vara rädd för att komma i konflikt med andra.
Hela vitsen med grupparbete är ju att man ska diskutera med varandra.

Allt är ju tokseriöst som alltid när det gäller mig, Agnes och Sara


Det luktar nästan makaroner!



Har varit i skolan i nästan 9 timmar. Jag, Agnes och Sara kämpar på för full för att bli klar med våran rapport innan Agnes åker iväg till Lund. Måste då bara saga att Sara är våran räddare i nöden. Hon matar oss med jämna mellanrum, alltifrån morötter, kaffe och te till kladdkaka! Hur vi skulle klara oss utan henne vill jag inte ens tänka på. Vi tre utgör ett riktigt bra team tillsammans!

 

 

Frida dyker också upp lite titt som tätt, hon är våran lille stöttepelare som hjälper oss med allt vi behöver. Idag tog hon även en liten fikapaus med oss.


Mer grädde någon?!


Seriösa pluggare??


Lät du henne komma närmre

Antingen så känner man något eller så gör man det inte. Varför känner vissa inte så? Varför ska massa tankar ta över? Vad är det egentligen som händer när man går från att vara intresserad till att inte längre vara det, åh vad är det som bestämmer. När hittar man den som vill ha en på riktigt. Var finns dem som vågar tro på sig själva, som inte ger upp och som inte bara ser problem. Var finns dem som vågar lita på kärleken...

Visst det är inte enkelt, det ska inte vara enkelt. Men man måste börja någonstans, man måste våga släppa taget.

Om jag siktar mot stjärnorna kanske jag kommer till trädtopparna. Men om jag siktar mot trädtopparna kanske jag inte ens lyfter från marken.

Spelfredag!

Jag hade en sådan otroligt mysig fredags kväll. Åkte hem till Sara, Anna lyckades hitta vägen dit. Hemma hos Sara var några ur klassen plus några andra utav Saras och hennes mans kompisar. Vi hade det rikigt trevlig, fikade (allt hembakat!), pratade och spelade spel. Lyckades i alla fall få en delad första plats på Dr. sound. :) Väldigt många skratt förgyllde kvällen! Men hur kan nästan alla ljud kopplas till en bil?!


Mia, Ida, Sara och Anna framför allt hembakat fika. Lägg även märke till den snygga (hemmagjorda!) lampan!


Ida och Sara spelar cluedo...


...medans Anna posar!

Redan fredag!

Det känns som om veckan har gått sjukt fort fram, åh nu är det redan helg. Känns riktigt skönt. Ska försöka att plugga lite extra denna helg, om det är möjligt?!

Ikväll ska jag i alla fall iväg till Sara och spela spel. Det ska bli riktigt kul att bara ha en lugn och trevlig kväll tillsammans med några ur klassen. Det roligaste med att vara ca 113 st i klassen är ju att det alltid finns nya människor att lära känna. Jag undrar hur lång tid det tar innan jag kan allas namn!

Avslutar mitt inlägg med ett mode tips:
Det som absolut är "inne" just nu är box-whisker, det är nästan ett måste!

Lappar i en hatt?!

Statistik föreläsning på förmiddagen och sedan var jag, Agnes och Sara riktigt duktiga. Skrev klart om artiklarna, fixade statistik uppgiften och funderade ut lite kring rapportskrivningen.

Ikväll blir det strömpis, Serum går därifrån som vinnare!

FAME!



Igår var som sagt jag, Frida och Therése på Fame. Det var riktigt lyxigt att gå på bio en helt vanlig måndag och vi hade det riktigt trevligt. Efter en hel del tekniska fel gick i alla fall filmen tillslut igång med rätt format och allt. Den var verkligen så som man hade tänkt sig att den skulle vara, är dock lite missnöjd över att jag inte såg något "famehopp" jag menar det var ju ändå fame filmen! Men vi hade det riktigt mysigt och filmen var bra så jag är riktigt nöjd!

Nu ska jag och Frida iväg på Body Balance!

Vilken härlig måndag!

Njuter av Melissa Horns nya album på Spotify och snart åker jag, Frida och Therése ner till stan. Vi ska gå på bio, FAME! Det ska verkligen bli hur kul som helst!

Annars har jag suttit på föreläsningar hela dagen. Har gått ganska bra men på den sista var vi nog allihopa riktigt trötta. Jag menar hur kul kan man egentligen ha åt bias, eller sa hon faktiskt något helt annat?! Från tystnad till gapskratt!

Ibland har även jag tur

Söndagen började riktigt bra med Melissa Horn på nyhetsmorgon. Hon är ju bara helt fantastisk, sjunger rätt in i mitt hjärta. Sedan var det dags för barnvälsignelse för Selma, det var riktigt fint. Åkte därefter upp till pappa där det bjöds på god mat och trevligt sällskap. I en väldig fart körde sedan mamma ner mig och A till Gävle och vi lyckades hinna med tåget till Örebro även fast det var ovanligt mycket trafik och vädret var emot oss. Tåg resan gick fort, tack vare sällskapet! Framme i Örebro hade vi också riktigt tur, för vi hann med bussen hem även fast tåget var försenat. Känner mig nu riktigt trött och ska snart gå och lägga mig, behöver verkligen sova, känns inte som om jag hann med det denna helg.

Dans på torget!

Denna lördag har spenderats nere på stan. Jag, mamma och Robin gick omkring, shoppade lite och självklart hamnade vi på nk där vi fikade, jag åt en bröstbakelse där en liten del av priset gick till insamlingen för bröstcancer fonden. Jag köpte även ett rosa band (de du Agnes!). Vid klockan ett befann vi oss sedan vid Tingshustorget där dansoteket bjöd på sin höst show. Det var riktigt kul att få se dessa underbara dansare. Jag saknar er verkligen en massa men gläds åt att få se er dansa och utvecklas.

 

 


"Han är ju inte svensk"

Min lilla syskon dag! Åkte först ner till Bollnäs och hem till pappa där jag myste med Selma, kasta boll med Jona och såg Albin gå hem helt själv från skolan. Åkte sedan förbi mitt gamla jobb på karlslund och sa hej, de var trevligt att träffa dem en liten stund. Därefter åkte jag till Rengsjö och hämtade Robin på fritids. I Växbo kommer kvällen att spenderas med familjen, mys med tacos och antagligen idol. Nu ska jag gå och spela memory.


Selma


Jona


Albin

Robin


Hälsingland!

Ja då var jag äntligen hemma hos mamma i kära Växbo. Gårdagens bilfärd tillsammans med farmor, farfar och Kerstin var riktigt intressant. Jag körde en stor del av vägen och en bit innan Ludvika såg vi en en hel bil stå i brand. Lite konstigt att passagerarna till den bilen gick omkring där hur lugnt som helst. Själv hade jag sprungit långt därifrån.

Idag jobbar dock de flesta här hemma men jag funderar på att ta en liten tur in till stan och kanske åka upp till granberg och mysa lite med Selma och leka med Jona. Både Albin och Robin är ju i skolan, dem har blivit sååå stora nu!

Snart blåser jag bort

Det känns som om hela dagen bara har gått iväg och att jag inte gjort någonting, men det har jag. Jag har tvättat, läst en av artiklarna och nu senast var jag iväg på sektionsmöte. Men ändå känner jag mig lat på något sätt just nu, vet inte riktigt varför. Får väl försöka ta tag i den andra artikeln så kanske det känns lite bättre.

Imorgon åker jag förresten upp till Bollnäs! Weehee, är riktigt taggad. Ska bli en rolig helg med barnvälsignelse, hela familjen och självklart dansotekets torgshow. Ska bli riktigt kul att se mina gamla elever och dansvänner när dem showar lite!

Moulin Rouge 


Ersättnings buss

Vetenskapsteori föreläsning nr 2. Var faktiskt riktigt intressant och trots detta höll Agnes på att somna bredvid mig. Måste lära henne att dricka kaffe så blir det kanske lite bättre! :)

Efteråt cyklade vi hem till Agnes där vi sysselsatte vi oss med att sortera och organisera hennes alla smycken. Det var faktiskt roligare än det låter, jag gillar att trassla ut olika saker.

Väl hemma har jag nu upptäck en liten jobbig grej. Tåget som jag tänkte ta på söndag från Bollnäs till Gävle är ersatt med buss och dem kan nu inte garantera att man hinner med sitt anslutnings tåg. Så himla typiskt jag har ju liksom inte lust att bli fast i Gävle flera timmar och sen komma hem till Örebro sent på kvällen. Men som tur är har jag världens snällaste mamma som nu har gått med på att skjutsa mig till Gävle. Tackar tackar!

Lyssnar på Britneys nya låt, den är helt okej!


Jag har helt missat...

... nyheten om att Justin har dumpat Jessica Biel. På aftonbladet berättade dem den 1 okt att Justin nu tydligen har något med Rihanna. Helt sjukt att jag missar nyheten om Justin Timberlake, jag menar han är ju ändå Justin Timberlake!

Nu är det bevisat!

Frisören har sagt sitt, se här! Jag är mörkblond inte ljusbrun! Jag är otroligt nöjd!

1. Om månen är en ost så är jag president i USA
2. Månen är en ost
= Jag är president i USA

Lyx Söndag!

Efter "Fin Fredag" och "Mys Lördag" kommer "Lyx Söndag". Jag, Frida och Therése tog bilen ut till Marieberg. Första stoppet blev IKEA. Fullt av massa barnfamiljer med barnvagnar och massor av kundvagnar. Det var alltså fullt av folk, så vi blev helt trötta i huvudet av att gå omkring där. Hittade i alla fall en massa användbart. Jag menar vem går ut från IKEA utan att ha handlat någonting?!

Efter IKEA fortsatte vi till själva köpcentrumet. Vandrade in och ut i alla dem intressanta butikerna. Det sjukaste är nog ändå att ingen utav oss köpte ett enda klädesplagg. Hur är det möjligt?! Vad gick snett? Men det var verkligen hur kul och trevligt som helst att åka iväg och shoppa lite, fika och äta god mat. En riktig lyx dag alltså!

 

Väl hemma har jag varit duktig åh skruvat ihop mina fynd från IKEA.


En efterlängtad skohylla



Åh en "avlastningshylla" som jag kan ställa böcker i har jag velat ha länge.


Mys lördag!

Lördagen började med tvätt. Efter att all tvätt var fixad gick jag ner till Therése i muttrarna! I regnet cyklade vi till Willys, där vi handlade mat och glass. Väl hemma hos Therése igen lagade vi tacos, riktigt gott! Vi hade en riktigt trevlig och mysig kväll! Tittade på Körslaget, heja Team Amy! Längtade efter fame premiären och åt god glass. Jag kom inte hem förrens vid halv ett så det blev verkligen en hel kväll!


Valde kvällens kläder med tanke på den underbara rosa soffan!

Fin fredag!

Igår efter att jag och Agnes lämnat in tentat åkte vi ner till stan tillsammans med Sofia och David. Gick lite hit och dit och letade efter det ena och det andra. Sedan blev det full fart hemmåt. Fixa till smink, hår och kläder nu var det sittning som gällde. Alla var riktigt fin klädda och på borden var de riktigt "höstiga" bordsplacerings lappar. Underhållningen var stundtals riktigt rolig men maten var kanske inte den bästa. Efteråt blev det massa dansade på Kåren. Det var helt klart en riktigt rolig kväll som slutade med ganska onda fötter. Jag menar hur ofta är man på kåren i 7-8 timmar på en kväll?!

Måste även ta upp det här med Örebros nya bussar. Dem är riktigt söta faktiskt, "lila bussar som går på gräsmattor"!


Äntligen har vi lämnat in tentan!

0d50bf5c9a5a6e778681f8278d6fdc5e.png

Äntligen har vi lämnat in tentan!


Typiskt!

Trädgårdsarbete mellan 7-8 på morgonen som innebär att ta bort ett helt träd med en motorsåg borde vara förbjudet. Speciellt om det bor människor 5 meter därifrån!

Melissa Horn

Hon är underbar! Finns de någon som kan få fram känslor ur små ord som hon?


Ny månad!

Det är nu oktober åh höstens fina färger börjar visa sig. Har några små söta träd utanför fönstret och det ena har börjat få fina små röda blad. Underbart!

Känner att det inte går att göra så mycket mer på tentan just nu. Jag har använt alla fyra sidor, fyllt dem till max gränsen. Så nu kan jag inte lägga till något mer utan att ta bort något annat. Har i alla fall läst igenom den någon gång och känner mig ändå ganska nöjd med resultatet. Funderar dock självklart på hur mycket som kan ha blivit fel, jag menar på hur många olika sätt kan man tolka en fråga? Nä uscha! Nu ska jag sluta tänka på det. Vadå?! Det värsta som kan hända är ju att jag måste göra om den. Inte så kul kanske men det är ändå inte hela världen...

Tänker på dig, du underbara! <3

RSS 2.0