Max 5 sidor?!

När jag läste uppgiften trodde jag aldrig att jag skulle hamna i den situation jag hamnade i... max 5 sidor blev i mitt fall 5 1/2 sidor... hur är det möjligt?? Men nu helt plötsligt har jag bara 5 sidor + två rader. Hur gick det till? Visst jag ändrade lite i texten men inte så mycket, eller?! Ja, ja, jag ska inte skicka in den ännu så jag har någon dag på mig att kolla igenom den så jag nu inte har lyckats radera ett helt stycke.

I morgon är jag "ledig" då ska vi först hem till Marias mamma på lunch (vilken lyx va?!) Sen drar vi vidare till Emelie där vi ska laga god mat och har det trevligt tillsammans hela kvällen innan vi ska se på fyrverkerier vid slottet!


Tillbaka!

Jaha då har helgen gått och jag är tillbaka i Örebro. Har haft det riktigt härligt i Växbo men tiden gick alldeles för fort och jag hann inte med med allt som jag hade tänkt mig... åh inte blev det lättare av att vi blev insnöade en hel dag!

Men det känns ändå riktigt skönt att vara tillbaka till Örebro, jag längtar efter att få gå och lägga mig ikväll i min egen säng!

GOD JUL!

Önskar er en riktigt God Jul från Växbo!



Nu blir det snart Kalle!

Jag fryser!!! Åh då menar jag temp. inomhu...

dsc01927 (MMS)

Jag fryser!!! Åh då menar jag temp. inomhus, det är ju kallare här än i min lilla kottelåda!


Inga problem för mig!

En dag som denna är det bra att åka tåg till Hälsingland. Jag lyckades nämligen ta mig hem med bara 20 min försening. Det är riktigt bra om man lyssnar på alla andra som knappt kommer hem eller får vänta i flera timmar!

Är i alla fall riktigt härligt att vara "hemma" ska bli mysigt att fira jul och jag ska även passa på att vara lite ledig nu innan allt plugg drar igång igen.


Namnskylt!

Fick tips av Maria att beställa en namnsylt från skyltmax så jag bloggar om det!
Kolla in länkarna:
aktiebolag
lagerbolag

Jullov... nä skulle inte tro det!

Idag började vi med en ny delkurs som sträcker sig över hela julen (tack såååå jätte mycket för det!). Har en massa inlämningsuppgifter och seminarium som ska göras under julhelgen. Så jag som hade planerat att i alla fall vara hemma en vecka måste nu korta ner mitt julfirande i Bollnäs ännu mer... Men under den lilla tid som jag ska vara där ska jag i alla fall vara ledig. Sen när jag kommer tillbaka till Örebro ska jag se till att plugga hela dagarna.

Hoppas att morgondagens föreläsningar blir roligare än de var idag och att vi gör klart vårat ena arbete! Som tur var kommer våra föreläsare med roliga kommentarer i alla fall, eller vad sägs om:
"Det är bara att gapa och svälja".

Dansa hela kvällen!


Sista dagen på praktiken!

Har haft 5 riktigt bra veckor på kirurgipraktiken men idag var sista dagen. Ska bli kul att få gå lite i skolan igen!

Måste ju även säga att jag klarade 100% rätt tentan! Åhhh vad bra det känns!

Idag fick jag även mina första julkort! Det är ju sååå mysigt med jul och speciellt julkort, så jag har väntat länge på detta!

10 av 10

Helt sjukt!
Hade slutbedömning på praktiken idag och jag fick VG. Wow! Som jag kämpade med dom där kriterierna i helgen, gjorde verkligen allt för att  kunna "försvara" mig själv. Var riktigt nervös innan men efteråt gick jag därifrån med ett stor leende på läpparna! Lite tråkigt är det det här är sista veckan, bara torsdag och fredag kvar nu...



Tredje advent, helt sjukt vad tiden går fo...

dsc01904 (MMS)

Tredje advent, helt sjukt vad tiden går fort i morgon börjar sista veckan på praktiken!


Det var som igår!

I torsdags var vi ett gäng som var iväg och tittade på Emelies lilla systers projektarbete. De hade gjort en dansföreställning och det kändes verkligen som att jag gick på gymnasiet igen. Jag menar jag satt på exakt samma "bänkar", taket såg likadant ut och känslan var precis som den var då! Allt var nästan som på Heden, tänk att det finns så många ungdomar som vill så mycket! Riktigt härligt att få se!



Idag har jag, Emelie, Angelica och Maria shoppat lite julklappar både inne i stan och på Marieberg! Har nog inte så många kvar att köpa nu faktiskt!


Lunchar med Emelie!

dsc01901 (MMS)

Lunchar med Emelie!


Praktik är kul men ibland är det skönt med sovmorgon!

Åhh i morgon ska jag sova, efter att jag har haft praktik hela helgen. Trodde att jag skulle gå dag i morgon men min handledare började inte förrens kl två, så då passar jag på att gå kväll istället! Har haft det riktigt bra på praktiken idag... fick nog den bästa kommentaren jag kan få av min handledare idag, så jag är riktigt nöjd + att jag fick ge en i.m injektion! Kan det bli bättre?! 



Hoppas bara på att min förkylning släpper snart... jag blir tokig!

Läkemedelstenta i morgon!

100% rätt på hela tentan är det som gäller!

"Tänk att du är en bra sjuksköterska som ska dela medicin, inte gör du fel då?!"
"Nä men om jag skulle tveka... skulle jag fråga en kollega!"


RSS 2.0