Chokladbilar?!

Kom upp till Hälsingland utan problem och utan förseningar, är det inte bra?!

Har idag varit ner på stan en sväng och sedan besökt pappa med familj där jag bjöds på god mat och special gjorda choklad(bollar)bilar som Jona gjort.





Sen nu ikväll har jag självklart kollat på Melodifestivalen, lite konstigt att inte göra det med alla vänner i Örebro som alla tidigare gånger, men mamma var ett bra sällskap. Åh så hade jag ju sms konversation med Emelie samtidigt!

Imorgon åker vi ner till arlanda och hämtar upp Maria, underbara syster kommer äntligen hem!

Jag släpade benen hem...

Det var ingen vanlig modern/jazz lektion idag, nä... Utan vi hade en annan lärare. En kille som undervisade i hiphop och de var verkligen hiphop, helt sjukt kul! Men shit va jobbigt det var, har nog inte dansat så här sedan summercamp (bounce) 06, de är ju 4 år sedan. Helt sjukt!

Jag kommer nog inte kunna röra mig imorgon.

Snart åker jag till Hälsingland!

Dagens föreläsning var verkligen inte okej, alltså helt ärlig dagens föreläsare föll inte mig i smaken om man säger så. Visst hon hade en positiv sida, hon gillade inte "pip" åh det märktes tydligt.

Ikväll ska jag och Therese iväg och dans, ska bli roligt. Jag hoppas på att vi inte missade så mycket förra veckan utan har lätt att följa med idag.

Imorgon åker jag förresten hem till Hälsingland.

Blodbussen och underbart väder!

Allt känns toppen idag! Jag tror att det började med vädret, det är verkligen hur underbart som helst idag. Jag tog faktiskt en promenad efter att jag hjälpt Agnes att handla och fått Maria att prova B&J.

Blodbussen var på skolan idag så jag passade även på att ta en tur dit. De tog lite blod och ska nu gör några prover på de och se ifall att jag nu kan ge blod, men än så länge är allt bra. Det är ju något som jag har tänkt länge på att göra så det var ju bra att jag verkligen gick dit idag.



Agnes fick för sig att kolla snödjupet, åh ja vi har mycket snö. Kanske också ska tilläga att Agnes nästan är 10 cm längre än Maria i "vanliga" fall.

En liten sång bara



Känner mig dock inte som någon love stalker just nu, känner mig snarare förföljd av dvärgen som dyker upp lite här och där.

Men jag gillar låten i alla fall!

Vadå insnöad?!


Valentine´s day



Igår kväll var det biokväll! Jag, Frida, Therese, Maria, Anna och Emelie såg Valentine´s day åh den var helt underbar! Jag skrattade så jag grät inne i salongen. Vill inte säga för mycket utan säger bara: SE DEN!

Blir du också sjösjuk av att rida kamel?!

Gårdagskvällen hemma hos Anna var riktigt toppen! Vi var ett gäng som myste framför melodifestivalen. Men gårdagens program var väl inte så speciellt bra, så det var roligare att titta på alla nakna män som gick omkring i huset på andra sidan vägen.

Att vandra omkring i snön med Malin och Cilla var inte illa heller, killen i busskuren var nog lite smått fundersam på var vi egentligen höll på med.

Idag är det jag som har väsnas mest på kotten hittills. Jag har nämligen skottat min lilla trapp, det var på tiden. Helt sjukt mycket snö, så pass mycket att man inte kunde se de två nedersta trappstegen. Jag har inte lika tur som Frida som har trappen på rätt sida!

Ikväll är det bio som gäller, vi ska se Valentine´s day.


Fortfarande segt...

Dagens lilla energi har jag gjort av med på städning, de var verkligen på tiden för en riktigt grovstädning, så nu är det lite rensat här hemma.

Men min förkylning vill inte riktigt släppa, ska återgå till min kopp te nu!


Dagens tenta

Känns som om jag hade pluggat på helt fel saker inför tentan, de kom alltså en hel del "fel" frågor. Men, men vad ska man göra åt de nu?!

Jag, Maria, Emelie, Emelie, Åsa och Cilla åkte ner till stan för en liten välförtjänt fika istället!

     

   

Nu ska jag bara se till att bli frisk denna helg, orkar inte nysa ner och jag gillar inte min röst när jag låter såhär. Nä uscha nu ska denna förkylning bort!

Öron som i läroboken?!

Jag har tydligen perfekta öron, precis som de är i läroböckerna. Audionomen (eller ja nästan) har sagt sitt. Mina öron har alla former som de ska ha.

Kul att något är perfekt i alla fall!

Alla hjärtans dag!



Jag, Frida och Malla åkte hem till Therese för att ha världens (eller..?!) bästa alla hjärtans dag! Vi åt tacos och massa annat smått och gott medans vi såg på The Holiday och Love Actually. Det var verkligen en toppen dag, tur att man har bra vänner!


Sittning och te-mys!

Har precis kommit hem från Frida, gick dit för att snacka lite. Hon bjöd på te och bullar, riktigt mysigt! De är stunder som vi ska ta till vara på!

Igår var det sittning, våra nollor har nu blivit ettor! Det var en rolig kväll med underhållning och massa dans! Nu är det bara massa plugg som måste göras, för imorgon ska vi bara mysa med massa onyttigheter och kärleksfilmer i muttrarna!


Watcha say

Pluggat hela dagen. Började vid halv tio sedan vid tre tiden gick alla hem utom jag. Jag satt kvar och pluggade till fem tiden då jag gick och dansa. Det var verkligen hur kul som helst att de började igen, vilken energi det ger!

Hoppas på att jag har mycket energi kvar tills imorgon så jag orkar plugga på dagen för sen på kvällen är det sittning. Får då se vad Agnes har hittat på för tok!

Gratis är alltid gott!

Har puggat hela dagen och sedan varit på FUM möte hela kvällen. Är helt slut även fast jag bara har viftat med en liten lapp. Fick i alla fall gratis middag!

STORT GRATTIS TILL ROBIN SOM FYLLER 7 ÅR IDAG.
Är lite ledsen över att jag inte hunnit prata med honom idag, ska försöka ringa imorgon istället!

Mysig schlagerkväll!

Igår kväll åkte jag hem till Maria och Daniel. Det var vi, Sara, Emelie och Daniels två kompisar. Vi såg första delfinalen i Melodifestivalen. Åh ja det blev som jag och Sara trodde/ville till största del. Vi alla hade dock lite svårt för Pain of Salvation. Visst låten var väl okej men vad var det för mening med att ha med ett helt band på scenen med instument och allt när det ändå bara var sångaren och pianisten som gjorde något... ja det är fortfarande ett mysterium. Men vi skrattade i alla fall.

Sen tittade vi på film, RESAN TILL JORDENS MEDELPUNKT. Började med att se den i 3D med sjukt roliga glasögon men det slutade vi med eftersom de var lite väl läskigt, eller jag och Sara skrek väl lite väl högt... men vad då?! Fiskar med världens största gap höll ju på att äta upp oss.

Träffade även världens sötaste hund, Biscuit. Helt ärligt nog de sötaste jag sett, åh ja de var inget fel på ägaren heller...

Idag har jag och Maria varit iväg till Marieberg och hon har nu fixat en klänning till sittningen på fredag. Maria är ju min +1 då så jag måste ju vara med och godkänna kläderna, de blev riktigt bra!

Är det verkligen bra med spolarvätska i munnen?!

Man kan ha sjukt kul på psykiatri föreläsningarna, eller i alla fall jag och Åsa.

-Men gud vad han pratar! Eller ja de kanske är hans jobb?!
Åsa om föreläsaren

-Minst viktuppgång i klassen
Tystnad i 2 sekunder sedan bryter jag och Åsa ut i skratt. (båda har tankarna på våra fikaraster och inte på psykosmediciner)

Tjejen med läppglans, hur mycket kan man egentligen ta på?! Hon höll ärligt talat på i typ en kvart.

Åh sen har vi ju nya grejen med navelring i örat... jag säger nog bara usch.

En helt vanlig dag skulle man kunna säga.
Vi spanar även lite väl mycket på mr. nice guy (kvart över 3)


Vissa kan ju bara inte sluta ställa frågor om ingenting!

Har ju inte sagt att vi nu har psykiatri föreläsningar i våran farmakologi kurs tillsammans med sjuksköterskestudenter i temin 3 och 6(!).

Fatta att dom kan kan sjukt mycket mer än oss... jaja kul att spana på massa nya människor i alla fall!

De är ett mirakel

Jag klarade tentan!

Helt sjukt, men underbart!


What friends are for!



Tack Therese! Öronpropparna kommer nog att hjälpa mig en annan jobbig morgon!

Sms konversation vid 7.00 tiden

Idag mellan 6-7 vaknade jag utav snöskottning utanför mitt fönster. Kände mig sjukt irriterad över att ha vaknat så tidigt denna dag som jag var ledig på. Helt plötsligt får jag ett sms av Frida. Våra sms fortsätter en bra stund.

F: (07.23) Jag hatar plogar
E: (07.24) Jag med, uscha!
F: (07.26) Jag vill sova! :(
E: (07.33) Jag blir tokig!
F: (07.35) Har tagit mina data hörlurar o kopplat in till mobilen :P
E: (07.35) Smart du!
F: (07.36) Jo men jag hör det fortfarande :(
E: (07.37) Nu får dom lägga av!
F: (07.38) Jag dör! Måste dem komma sju på morgonen!
E: (07.39) Ja dom är ju dumma i huvudet!
F: (07.40) Verkligen! O jag lär upp halv nio :( jag vill sova! Är så sjukt trött.
E: (07.41) Åh de är ju så irriterande när man äntligen får sova en dag!
F: (07.42) Jag är så död. Men du ska försöka sova sista tiden nu :P godnatt
E: (07.43) Nattinatt

Jag kan då säga att det inte var lätt att somna om, de slutade ju aldrig. Åh jag kan då meddela att dom håller på fortfarande!


Till mamma!

Här är förra veckans gruppnummer i SYTYCD, mamma missade detta och jag var ju tungen att leta upp de till henne. Hoppas du också gillade detta nummer som jag, Frida och Therese gjorde!


Imorgon kanske världen ser annorlunda ut

Men just nu är allt perfekt!

Jag har:

  • Världens bästa familj
  • Underbara vänner
  • Ett hem med tak, väggar, värme och rinnande vatten
  • Mat att äta varje dag
  • En skola att gå till där jag får utbilda mig till det jag vill

Tack för att du får mig att se livet från en annan sida, de behövs ibland!


RSS 2.0