Senaste tiden i bilder!

Här är lite bilder från den senaste tiden då min dator inte fungerade.

En dag åkte jag, Agnes, Frida och Therese ner till stan. Shoppade maskeradkläder och åt mat på Rosalis. Det kändes lite som första dagen då vi fyra också åkte ner till stan tillsammans.


Agnes och Therese


God mat


Frida

Sedan hade vi nollning. Vi hade en liten pysselkväll då man fick göra sin egen nolletröja.


Efter pysselkvällen fortsatte vi till Kåren där det var sektionskamp.


Vårat fina Serum lag!

Dagen efter var det dags för Maskerad med sago tema. Hulken, smurfarna, Snövit och Emil i Lönneberga dök bland många andra upp. Jag, Frida och Agnes hade tydligen inte någon speciell idé. Vi och kanske 50 % av alla som var där var nämligen utklädda till fe (feer?!).


Frida


Jag

En söndag hade vi ingen nollning alls så då passade jag och Frida på att åka hem till Therese och äta tacos. Det blev en riktig heldag!


Therese


Hindersmässan!

Det blev en heldag på stan idag. Åkte ner på förmiddagen och träffade Maria. Vi mötte sedan upp Emelie, Emelie och Åsa. Frös som attan så vi började med en fika innan vi gick omkring mellan alla marknadsstånd. Hittade det ena och det andra men det var verkligen sjukt kallt. Efter ett tag droppade Åsa och Emelie J av och vi andra fortsatte till Rosalis för en liten lunch. Vi fick även en liten VIP avdelning, åh där inne satt vi bra länge, jag kom väl hem vid femtiden.




Precis innan detta kort säger jag: Emelie du är också med på kortet. Det resulterar till att Emelie posar och de andra helt plötsligt blev allmänt förvirrade, åh undrar vilken Emelie?!


Säger då istället: Äh vi tar en ny bild, se lite glada ut nu då! Ja ni ser ju resultatet på den bilden.


Jag hatar:

Allt som har med teknik just nu.

Min fina otur verkar förfölja mig.

Först var det datorn...

Nu har jag helt plötsligt inga tv kanaler, bara myrornaskrig. (åh jag som tom. betala tv-avgiften)
Sedan skulle ja ta en dusch men jag har tydligen inget varmvatten, så de gick inte heller.

Jag undrar vad som händer här näst...

Jag är tillbaka!

Helt sjuk nu har jag varit tvungen att köpa en ny dator, känns inte alls bra. Visst de kanske är kul att ha en ny, men pengar är ju inget man har i överflöd just nu måste jag säga. Men äntligen kan jag blogga och läsa andra bloggar igen.

Har inte så mycket tid just nu så jag visar istället en bild på Frida från idag då hon hittade sin drömprins. Han kan göra kaffe och såg riktigt bra ut i glasögon, behöver jag säga mer?! Nä bilden på Frida säger allt!


Min dator har typ slängt in handdu

0-175ad11f3dbce67949d685e73171158f.png

Min dator har typ slängt in handduken, den har nog tröttnat på alla bloggar och oru.se just nu. Fläktarna krånglar och då vill jag inte använda den i onödan. Jag hoppas just nu på ett mirakel, nästa gång jag startar datorn ska den fungera som vanligt igen!


Mellanstadiedisco!

Igår var det dags för mellanstadiedisco! Det var så kul med all 90-tals musik, popcorn i plastpåsar, bål på hallonsoda och sockerdricka, chips och massa tävlingar!



       



     


Idag hade vi treasurehunt och vint

5f749c68d7ac8ee0106458ffad64461b.png

Idag hade vi treasurehunt och vintergrill på nollningen och två(!) tappra nollor dök upp! Kul hade vi i alla fall!


SSK T2 här kommer jag!

Termin 1 gick sjukt fort och nu är vi inne på temin 2, är det inte helt sjukt?! Men även riktigt kul, jag känner mig taggad inför allt nytt. Idag började våran nya kurs "Klinisk medicin med allmän farmakologi" ska bli spännande att få läsa lite om läkemedel och dess verkan... Åh våran kursansvarig ser precis ut som Farbror Nilsson, ni vet grannen i Dennis. Riktigt kul faktiskt!


Spelkväll på nollningens femte dag

0-29e6669ceed09cd57fe1bcf4ab77e9de.png

Spelkväll på nollningens femte dag utan nollor, det är nog nästan rekord!


Hattparty!

Igår var det hattparty men jag var utan hatt. Försökte en bra stund med att komma på hur vi vek våra hattar i höstas men utan att lyckas så då gav jag upp... tur att vi har snälla nollor i alla fall, för helt plötligt hade jag en hatt.

Vi fortsatte våran förfest på kåren och fick då varsin goodiebag. Det var en rolig kväll och jag måste ju bara berätta att jag gjorde världens vurpa ute, swoooch sa de och helt plötsligt låg jag på marken. Tur att jag hade Agnes med mig, då vara det bara att skratta åt allt. Så gårdagen har satt ett litet märke på min arm, ett riktigt fint skrubbsår!

Wintergames!

Massa spring och lek i snön samt livsfaligt sopsäcks åkande nerför sjukt brant backe!



   



       



       



   


Kåren - Fredag = Tenta - Lördag

Igår kväll var det dags för färgfest på kåren. Det var en roligt kväll men jag gick hem ganska tidigt eftersom jag hade tenta idag kl 8.15 hur den gick ska vi nog inte ens tala om... Nu peppar jag istället för ikväll då det är hattparty, men först är det wintergames, Skönt att det inte är så kallt ute. 


Anna och Malla


Marcus och Agnes


Faddrar och nollor på BB


Speed-dating och charader!

Har pluggat med Agnes i långhuset(!), provade Threse idé och den var faktiskt riktigt bra. Agnes lyckades dock ge mig en stöt på näsan. Ja, ja hon fixade ju faktiskt gratis kaffe till mig, så jag får väl tåla en stöt då och då!




Sen drog nollningen igång på riktigt idag. Det var riktigt kul även fast det var ganska få nollor... men, men vi gör det bästa av situationen. Idag var det speed-dating och charader som stod på schemat, är imponerad över att de lyckades klara så många av våra svåra charader!



    






Nollningen har tagit fart!

Ja idag började dom nya nollorna och det var riktigt kul med rundvandringen och mingelfikat. Efter de var jag kvar och pluggade i skolan, sedan gick jag hem och pluggade ännu mer. Uscha...

Nu har jag tagit en paus och tittar på SYTYCD, saknar dock den gamla scenen. Vart har den tagit vägen? Den var ju nästan halva grejen, eller ja kanske inte. Dansarna är bra i alla fall, har ingen favorit ännu men det kommer!

Imorgon är jag gul!

Har suttit i skolan och pluggat hela dagen tillsammans men Agnes, Maria och Åsa. Det har faktiskt gått ganska bra, nu väntar bara några få dagar med pluggande inför lördagens tenta. Åh imorgon kommer alla nya nollor så då ska vi börja ta hand om dom, det ska bli riktigt kul!

Fick förresten svar på fysiologi tentan (del 1), åh jag klarade den. Känns sååå skönt!


Mitt hem är aldrig så rent som när jag har tenta vecka!

Ja det är precis så det brukar vara. Fast det är kanske inte alltid rent men man hittar i alla fall på en massa andra roligare saker att göra istället för att pluggga. Ikväll ha det bestått utav bakning (jag och Malin snackade så mycket om det när vi gick hem så jag var ju bara tvungen), telefonsamtal hit och dit samt tvätt. Men jag kämpar på!
Pepp, pepp!

Födelsedagsfirande och Singstar!

Igår kväll åkte jag hem till Maria för att fira hennes födelsedag! Vi hade det hur trevligt som helst med grönsaker och dipp tillsammas med en massa Singstar.


Maria


Malin


Agnes


Anna och Sara

   


Vi väntar på bussen hem, det är kallt men vi är glada!


Jag lever!

Har det gått för långt när mamma ringer och frågar om man mår bra och undrar om det har hänt något, bara för att man inte har bloggat på en dag?!


Jag, mamma och Selma, juldagen 09.

Fadder kickoff och pappa på besök!

Igår var det dags för fadder kickoff, det var riktigt kul förutom att jag hade sjukt ont i huvudet. Det släppte lite mot kvällen men det var ändå inte helt okej. På kåren fick vi mat (köttbullar och potatis), löste ett alldeles förlångt kryss och dansade! Fick i alla fall skjuts hem på kvällen så jag är nöjd!

Idag kom pappa förbi på förmiddagen. Han är påväg till Småland för att hämta upp resten av familjen så då passade han på att besöka mig en liten stund. Han lämnade en massa packning till mig och sedan åkte vi ner på stan. Lunch på Rosalis var så klart ett måste och det blev även en liten rundvandring på stan. Mysigt värre!



Nu ikväll ska jag åka hem till Maria på födelsedagsfirande, ska bli riktigt kul att bara umgås och sjuga singstar! 

Dagens bästa!



Ja då var man åter på plats i skolan. Dagen har varit bra, trots en lite stressig lunch. Det var härligt att äntligen få träffa alla och efter laborationen gick jag och Agnes till affären och jag köpte ägg. Mys, mys i det härliga vädret!



P.s Tack för påsen, den var guldvärd i backen! :)


Home sweet home!

Ja då var jag äntligen hemma i min lilla lägenhet i Örebro. När jag åkte från Bollnäs visade termometern -27.5 grader men jag njöt i den härliga solen. Tågresan gick bra, slutade bara med ca 15 min försening. Det som störde mig mest var nog att dom återigen har höjt priset på biljetten. Väl framme i Örebro när jag väntade på bussen höll mina tår på att förfrysa det var verkligen sjukt kallt. Men mitt hem var i alla fall sig likt förutom mina stakars små blommor som helt har tröttnat. Har vattnat dom nu och hoppas på ett litet mirakel. Kvällens bästa är nog ändå att min favorit granne Frida också kom hem idag och bestämde sig för att ta bilen till Willys, åh jag fick följa med. Toppen, bara äggen fattades!


Fika med dansarna!

Har idag varit iväg till stan och träffat mina kära vänner Kristin, Stina, Hanna, Frida, Elin och Sara från HDT (Hälsinglands Dansteater). Jag och Kristin har pratat om denna dag länge och försökt fixa ihop det på bästa sätt. Till slut lyckades vi bestämma dag och tid. Det var så kul att träffa alla, att umgås och bara snacka en massa. Alla är så underbara på sina sätt! Vi ska se till att det blir fler gånger och att dom andra som inte kunde komma idag också kan vara med.


Jag och Kristin


Elin och Sara


Hanna och Frida


Stina och Hanna

Tack för en otroligt mysig fikastund!

Måndag = Jag träffar folk!

Min sista Elin och Lisa dag för denna gång! Vi åkte ner på stan och lunchade på Roys, där spenderade vi största delen av våran tid förra året. Sedan följde jag med Lisa till tandläkaren, även de en utav våra forna aktiviteter tillsammans. Mötte sedan Totte på stan och tog en fika på NK. Därefter åkte vi hem till Pernilla från Vuxengruppen för lite mer kaffe! Hon hade lånat mina ufo-byxor och jag skulle bara hämta dem men vi blev kvar ett bra tag. Det har verkligen varit en riktigt mysig dag med massa kaffe! Det är så trevligt att träffa vänner som man inte ser så ofta, de borde jag göra oftare.

        

Soluppgång i Växbo




Vad är kamasutra?!

Det är inte lätt att försöka vara duktig och plugga när en massa andra saker verkar roligare. Har i alla fall läst en hel del.

Åh du Ida jag lyckades hitta reklamen som vi snackat om hela julen!



Den är ju helt sjukt rolig!

Mor & dotter dag!

Idag åkte jag och mamma ner till Valbo för lite shopping! Letade efter vinterskor men hittade allt annat än de... det är ju lite typiskt men det var en riktigt mysig dag!

   

Hittade även en rolig blomma... ja är den fin eller grotesk?! Bara du kan avgöra!


Nytt år = nya möjligheter!

VÄLKOMMEN TILL 2010!



Nyårsafton igår var verkligen toppen. Hur trevligt som helst med god mat, massa spel och fyrverkerier! Nu ser jag fram emot ett nytt år med massor av nya möjligheter, det här kommer att bli toppen!

   

RSS 2.0