Kanske bästa mailet på länge!

Ja vissa mail blir man riktigt glad av, eller vad sägs om mailet jag fick idag?!

"Hej Elin
Eftersom jag bara hade information om att uppgiften kunde ge IG och G har jag läst uppgifterna en gång till för bedömning. Jag ändrar ditt betyg från G till VG. Du har en tydlig koppling och reflektion till litteraturen.
Lycka till
Siv"

Helt klart dagens bästa!


Hemma igen!

Ja helgen har gått fort och nu är jag hemma efter en helg i Stockholm!
Hälsade på Maria (hon fyller ju år i morgon) och så var även mamma och Robin där. Det var i alla fall hur mysigt som helst att träffa varandra lite. Igår gick jag och Maria på stan innan vi åkte hem till Ulla. Där åt vi mat och tittade på melodifestivalen.

Sov i samma rum som Ulla, vaknade mitt i natten av att hon snarkade på ett väldigt annorlunda sätt. Det var så illa att jag nästan tänkte byta rum och lägga mig i korridoren. Men precis då slutade hon och jag lyckades somna om.

Idag har vi bland annat ätit himmelsk chockladmousse och sedan tagit tåget till våra egna hem!

07.48

Japp vid den tiden idag gick det inte att sova längre. Visst är det skönt när man kliver upp innan 8 den dagen man är ledig?! Härligt att ha hela dagen framför sig!
Har nu i alla fall skrivit klart veckans reflektion, enligt gibbs´ till och med!
Ska snart åka ner till stan. Sätta mig med en latte på stadsbiblioteket med Frida, Emelie och Kerim i styrelsen och skriva SERUMs nya stadgar!

Tiden går fort!


Heldag!

Mina 5 veckor på barn och ungdomsavdelningen börjar idag.
Var ner till USÖ på information kl. 9 och det varade drygt en timme. Så efter det åkte jag hem. Åh nu sitter jag här! Ska snart åka ner till sjukhuset igen eftersom jag går c-tur idag. Lite dumt kanske men så här första dagen känns det okej att åka till sjukhuset 2(!) gånger. Får se hur trött jag är i morgon när jag börjar tidigt!


Musikal, musikal och åter musikal!

Tycker att denna dag har gått lite för fort... visst den är inte slut än. Men snart ska jag och Frida iväg och träna zumba och sen är det kväll.
Har inte gjort något speciellt viktigt idag utan istället har jag letat en massa musikalklipp på youtube. Det är ju så lätt att fastna där. Men jag gjorde det faktiskt för Marias skull så hon ska ha lite koll när vi åker till London.


På promenad i det härliga vädret!



Vilken härlig dag! Solen strålar, marken under mina fötter knastrar och ikväll är det dags för årets bästa delfinal! Kan det bli bättre?!

Studiedag!

Sista dagen på Lillåns vårdcentral hade jag som sagt igår. Det har verkligen varit två riktigt roliga veckor. Jag har lyckats blivit bjuden på lunch två(!) dagar och igår fick jag en bok. Praktisk medicin, hur snällt var inte det?! Jag som till och med har tänkt köpa den. Men nu behöver jag inte det!

Idag har jag haft min lilla studiedag. Har skrivit ihop min hypertoni uppgift. Ska kolla igenom den i morgon igen med nya ögon innan jag skickar iväg den så jag inte lyckas göra samma misstag som Angelica! :P

Ikväll blir det mys med Frida och Therése!


Kanske är det bäst så...?!

Praktiken på vårdcentralen fortsätter med full fart. Men i morgon har jag min sista dag. Känns lite tråkigt faktiskt. Jag har nämligen haft två riktigt bra veckor med otroligt bra personal! Tiden har gått fort och jag har hunnit med allt från hembesök och en hel del barnkontroller till borttagning av suturer, injektioner, en liten operation och massor av andra saker! Hoppas att det blir minst lika bra på måndag då jag börjar på min nya praktikplats!



...???...


Hittade en till...

...ganska spännande koreografi!


Vilka koreografier!

Borde egentligen skriva min reflektion just nu men jag sitter istället på youtube och tittar på koreografier gjorda av Kate Jablonski, helt galet bra!




Vilken härlig dag!

Solen strålar och jag lever i nuet! Föreläsningen igår har verkligen satt sig i mitt huvud, vilket är riktigt bra! Man måste verkligen ta vara på det som man har just nu!

Åkte ner till stan med Frida, hon shoppade en del men jag höll hårt i plånboken... man måste (ska!) faktiskt göra det ibland!

 

Ikväll drar vi ner till Angelica och tittar på MELODIFESTIVALEN!

Feeling lucky today

Dagen började ner på universitetet.
Vi i serum sektionen arrangerade idag en föreläsning i mindfulness. Det var väldigt lyckat! Föreläsaren var riktigt bra, det kom en hel del folk och de verkade riktigt nöjda!



Har även haft en hel del tur idag. Växlade in en trisslott och på den nya vann jag igen! När jag kom hem möttes jag av nästa roliga överraskning! Vann nämligen en biobiljett från vårdförbundet när de var på campusmässan den 1 februari. Wee! Så nu kan jag gå på bio igen!


Sommaren 2011 = Örebro!

Wee är riktigt glad just nu! Har nämligen fått sommarjobb i Örebro! :)
Det kommer bli så bra att få vara här och jobba på sjukhuset!


Praktik!

Ja idag var första dagen på min praktik i primärvården! Ska under två veckor vara på Lillåns vårdcentral. Redan första dagen trivdes jag, det har verkligen varit hur trevligt och roligt som helst!

Lite senare ska jag gå ner till uni och träna. Det är bäst att passa på när man har tid! :P

Äntligen börjar det!

dsc02012 (MMS)

Äntligen börjar det!


Spontan sleepover?!

Hade värsta mardrömsdagen igår... verkligen helt sjukt!
Jag trodde (eller ja för en stund hade jag ju faktiskt det) att jag hade tappat bort mina nycklar vilket slutade med att jag fick sova över hos Frida, alltså vi bor grannar och det är helt ärligt max 10 meter mellan våra lägenheter! Helt sjuk i alla fall, där ligger jag och försöker sova lite halv orolig sådär. Då kl 4 på natten får jag en uppenbaraelse.... jag vet vart nycklarna är och strax efter kl 7 på morgonen så har jag dem i mina händer igen!

Åkte idag ner till stan med Therése och Frida. Frida lämnade oss dock för en resa till Borlänge efter ca 45 min. Jag och Tessi stannade kvar, shoppade lite och sedan fastnade vi i några timmar på Bara Vara.


Vi har varit på bio! Galet mysigt! Åh det ...

dsc02008 (MMS)

Vi har varit på bio! Galet mysigt! Åh det var faktiskt inte bara barn där!


Föreläsarna fortsätter att briljera!

"Spola igenom med NaCl eller koksalt... eller... ja, det är ju samma sak..."

"Vi arbetar i sängen, under täcket... men det är en annan föreläsning!"

"Jag var ju med när Jesus var ung."

"Ni räddar ju liv och så först!"

"Jag rider inte om hästen rör sig!"


Helt ärligt så kan även den sämsta föreläsningen stundtals vara riktigt rolig!


RSS 2.0