100 poäng?!

Började dagen med tenta. En tenta vi innan inte hade en aning om hur den skulle se ut. Åhh vad fick vi se?? Jo en tenta på 100 poäng med endast 5 frågor. Galet! Kan verkligen gå hur som helst, jag har ingen aning om hur hon kommer att rätta den.

Efter tentan blev det en tur ner till stan med Frida och Tessi. Riktigt mysigt att umgås lite innan vi lämnade av Frida vid tågstationen.



Nu ska jag iväg på nya äventyr!


Med ett leende på mina läppar


Don't underestimate the things that I will do

Igår var jag, Frida och Tessi på terminens första danslektion och det var så otroligt roligt. Härligt och nyttigt att få göra lite teknikövningar. Det var alldeles för längesen och det kändes verkligen. Sen fick vi börja på en bra koreografi till typ världens bästa låt!

Min helg då? Ja den var toppen. Först roadtrip med Frida till Borlänge. Var skönt att slippa köra hela vägen hem själv. Lördagen var Marias. Vi började dagen med en sväng på stan innan vi åkte hem, åt god mat, fikade och spelade massa sällskapsspel. Det var verkligen en riktigt bra dag!


Nisse, mamma och Robin


Jag och älskade Maria. I morgon åker hon iväg till Australien.


Vaknat på fel sida?!

Tänker skriva om min helg en annan dag. För just idag har det inte varit någon toppen dag. Tror verkligen att jag vaknade på fel sida. Som tur var har kvällen blivit mycket bättre!


10 år


Fakultetsnämnden

Vilken dag det har varit. Jag är invald som studentrepresentant i fakultetsnämnden för medicin och hälsa. Det är en ganska stor grej om man säger så. Dagen började med att vi fick smörgås, kaffe/te och två fina fruktkorgar stod på bordet. Efter ungefär halva mötet var det dags för lunch och vi var då välkomna ner till fakultetsklubben. Där bjöds vi på otroligt god mat (kunde välja mellan flera rätter), sallad och fika (det fanns flera olika bakelser!). Hur sjukt är inte det?!

Men det slutar inte där... nej, utan jag fick också veta idag att vi är arvoderade! Helt galet!

Åhh allt började med att jag sa till Frida under den första månaden i skolan: Vi ska engagera oss och gå på sektionsmöterna!



Jag undrar var allt kommer att sluta?!

Jag pressade tillbaka tårarna

Idag har vi haft riktigt tunga föreläsningar. Framför allt den första. Satt i två timmar och lyssnade på en mamma som för två år sedan förlorade sin 8-åriga son i cancer, efter att ha kämpat i flera år. En helt otroligt berättelse om en liten pojke som var något extra, som kämpade så gott han bara kunde. Jag kan lova att det inte vara många som var oberörda där mot slutet. Flera grät av den starka berättelsen. Det enda jag kunde göra var att hålla tillbaka för om jag hade släppt på tårarna hade jag nog inte kunnat sluta.



Fortsatte sedan dagen med barnmisshandel, det hade nog egentligen varit bäst om dessa föreläsningar låg på olika dagar. Det blev lite mycket där ett tag.

RSS 2.0