Gott nytt år

2012 har passerat med riktigt stora steg. Har under detta år bland annat tagit sjuksköterskeexamen och börjat jobba som sjuksköterska. Flyttat in i en ordenlig lägenhet och påbörjat ett helt nytt spännande liv. Känns som att det börjar gå åt rätt håll nu. 2013 hoppas jag blir ett helt fanastiskt år med många nya upplevelser och erfarenheter.
 
 
Denna nyårsafton ska jag spendera på sjukhuset. Ska snart iväg och jobba kväll och i morgon börjar jag kl. 6.45 så troligtvis kommer jag kanske sova på 12-slaget denna gång.

Spelkväll

Igår kväll åkte jag och Erik hem till Emelie och Micke för att spela lite spel. Det slutade med att vi hade spelat en massa olika spel i drygt fem timmar innan vi åkte hem. Det var en riktigt trevlig och lyckad kväll!
 

Julen 2012

Hade egentligen trott att jag skulle spendera julen på sjukhuset, med jobbet då såklart. Sjukt nog, trots att jag hade lagt julen på schemat, fick jag inte jobba. Åkte istället upp till Hälsingland och firade jul med familjen. Det blev några intensiva dagar med massa snö, mat, fika, familjemys och julklappar.
 
 
 
 
 
 
 

Har inga problem med att sova...

...men det är absolut värst att försöka vända tillbaka dygnet efter att man har jobbat natt. Blir sjukt trött och får riktigt ont i huvudet. Igår försvann i alla fall huvudvärken efter ca 2 koppar kaffe.
 
 
Nu ska jag snart ner till stan för att träffa Maria och Emelie, måste passa på nu när man har tid. Det kan bli lite svårt ibland när man jobbar helt olika tider.

Lucia i Stockholm

Hade en mycket mysig torsdag. Passade på att följa med Erik som skulle till Stockholm på utbildning så att jag kunde träffa Maria. Hon var till och med ledig! Satt på espressohouse i flera timmar och bara pratade. Var runt lite på stan, men ingen av oss skulle egentligen inte ha någonting. Mötte upp Patric för lite lunch sedan vi åkte till Liljeholmen och de fick heja på Erik innan vi åkte tillbaka till Örebro.
 
 
På kvällen somnade vi till lite i soffan framför tummen

Kissing in the snow

Man bör börja dagen på ett bra sätt. Själv har jag ju vänt på dygnet så min dag började vid halv fyra på eftermiddagen, men det gör mig inget för jag är glad!
 
 

Snö snö snö

Finns en massa snö i Örebro nu. Utanför min port ser det ut som en våg av snö, de har inte hunnit skotta undan allt utan skottar mest bara på vägarna. Fint och ljust blir det i alla fall, även på natten var det ganska ljust. Jag jobbade hela natten utan att somna till, hade ju en hel del att göra hela passet så jag hade knappt tid att vila. Det gick i alla fall bra, tiden gick fort och jag somade utan problem när jag väl kom hem igen.

Försöker vända på dygnet

Igår kväll hade jag bestämt mig för att försöka vara vaken så långe som möjligt. Gick kanske inte toppen eftersom jag var dötrött redan kl 02.00. Tvingade i alla fall mig själv att sova/ligga kvar i sängen till kl. 12.00 idag, det gjorde att jag inte åt frukost förrens vid 14-tiden. Därefter åkte jag till Marieberg med E och shoppade lite julklappar. Väl hemma igen lagade jag lunch(?!) vid sju. Om du undar vad jag håller på med kan jag meddela att jag om drygt en timme ska iväg till sjukhuset för att jobba natt. De som känner mig vet att jag inte direkt är någon nattmänniska, men jag ska göra mitt bästa för att hålla mig vaken!
 
 

Fastfrusen cykel

Har haft en super mysig helg med finfrämmande i form av Frida och Tessi. I fredags blev det massa snack te drickande och film mitt i natten. Lördagen spenderade vi nere på stan. Först fika på favofiket Bara Vara innan vi shoppade lite julklappar och andra små saker. Mötte sedan upp resten av tejerna för middag på Hellas innan vi gick på bio. Vi såg Breaking dawn part 2. Den var riktigt bra och inte alls som man hade väntat sig.
 
       
 
Igår, första advent, var det dags för min årliga adventsfika. Vi drack glögg och åt massa julgodis. Helt galet att det redan är december, känns ibland som om att man knappt hinner med.
 
 
Älskar att vi nu äntligen har fått lite snö och sol, dock har mitt cykellås frusit fast. Det lyckades jag i alla fall fixa idag efter ca 20 minuter och massa låsolja.

RSS 2.0