Jag blir så less

Jag är trött och lite smått irriterad...
Grannen under (eller är det han bredvid?) har fest, musiken dånar och mitt golv gungar upp och ner, jag undrar när jag kommer kunna somna ikväll...?!




















Hur pigg är du?

Klev upp kl. 7.00 igår för att möta Maria och skriva på c-uppsatsen. Under dagen ringde de från barnavdelningen och undrade om jag kunde jobba natt. Tackade ja vilket medförde att jag var vaken i drygt ett dygn innan jag fick sova. Men det gick bra trots att jag känner mig lite seg just nu. Blev i alla fall en tur ner till stan idag med Frida och Maria, besökte hindersmässan och Bara Vara!


Maria hittade självklart en rosa väska!


Musiktips!

Har precis börjat lyssna på Maria Menas nya album, det är verkligen hur bra som helst! 

 

Bloggen du måste kolla in!

Jag och Maria har som bekant börjat skriva på vår C-uppsats. Denna galna tid som vi har framför oss tänkte vi dokumentera för alla er nyfikna i bild, text och video. Har du lust att kolla in den?! Följ länken till cuppsatsenssk.blogg.se eller klicka på bilden nedan:


Sista terminen!

Sjuksköterskeprogrammet termin 6: Hallå, vi är här nu!
Helt galet nog är det faktiskt så, terminen vi tyckte låg ljusår bort när vi började den där augustidagen 2009 är här nu. Idag började vi sista terminen på vår utbildning!



I föreläsningssalen:
Jag och Marcus pratar inför alla om examen!
Jag: "Broscherna kostar 700 kr/st"
Hela klassen: "VAAAAAAAAA?!"
(har aldrig förut sett så många personer tappa hakan på en och samma gång!)
Jag: "Oj, vad sa jag där, 300 kr/st menar jag så klar"
Hela klassen pustar ut av lättnad...


Bortskämd?!

Har haft en riktigt mysig helg som avslutades med mat och bio, vi såg som sagt Lejonkungen i 3D. Det var hur kul som helst att sitta där på bion och höra småtjejerna bakom oss prata med sin mamma då och då...

   

"Jag tycker inte heller om musar"

Hemma på min gata i stan...

...är det bara jag som har en mikrovågsugn, eller?!
Idag var det nästan så i alla fall. Först kom Maria över till mig, för vi skulle förbereda lite mer till torsdagens seminarium. Hon började sitt besök med att värma sin mat hos mig (för att spara tid och slippa äta hemma). När vi sen precis börjat arbeta kommer Frida och knackar på min dörr, även hon har med sig en matlåda. Mycket trevligt med "oväntat" besök måste jag säga. Det är verkligen positivt att bo nära sina vänner!


Vilken helg!

Har under den här helgen faktiskt känt mig ledig, vilket har varit riktigt skönt! Har bland annat hunnit fixa mitt CV och skickat iväg jobbansökan (hur galet är inte det?!), haft tacomys med "the awesome" och idag var jag och Tessi ner till stan och fikade med Maja. Trodde aldrid att denna dag skulle dyka upp, vi har nämligen pratat om detta i 2,5 år. Men nu kom Maja äntligen hit i alla fall, bättre sent än aldrig!


Therése & Maja

Ikväll ska jag gå över till Maria och gratta henne som fyller år idag. Det blir en bra avslutning på denna fina helg!


Bio, bio, bio, bio....

Den senaste veckan har vi varit på bio två gånger och ännu mer kommer det att bli!

 

New Years Eve såg vi dagen innan nyårsafton. En riktigt mysig film med massa olika skådespelare som på ett eller annat sätt hör ihop med varandra när filmen lider mot sitt slut. Igår var vi på Sherlock Holmes, även den var bra! Det är så kul att vi går och ser helt olika filmer och planen för vår nästa biofilm är helt klart Lejonkungen i 3D, kan det bli bättre?!


Tre och en halv timme!

Tänkte göra en lite uppdatering till er över den senaste tiden. Julen spenderade jag uppe i fina Hälsingland. Där pågick julafton i 3 dagar(!), var ganska slut på annandagen kan man säga.

     


Julafton i Växbo


Jag & Selma på Juldagen

Passade även på att träffa mina fina vänner!


En dag med Helena...


...och en dag med Lisa!

Robin lärde sig massa olika coola breakdance poser:

Visst är han duktig?!

Firade in det nya året i Örebro hemma hos Emelie, vi var 8 tjejer och en kille!

    


Malin, Therése, Marie-Louise & Maria

    


Frida, jag, Angelica & Emelie

En riktigt bra sista tid på året måste jag säga, nu hoppas jag på en minst lika bra fortsättning!

RSS 2.0