More more more

 
 

Sammanfattar helgen med en bild från en utkiksplats


Glad midsommar


Hade innan denna dag nästan varit lite orolig för att jag inte skulle ha något att göra, då nästan alla vänner skulle jobba. Det blev inte så utan jag och Maria hade en fullspäckad dag. Först började vi med lite picknick på soldäcket framför slottet med Malin.





Efter det åkte vi ut till landet och firade lite med Marias familj, med massa god mat och Maria passade på att ta sommarens första dopp!



Sedan åkte vi tillbaka in till stan och hem till Marie-Louise där vi åt glass med bär tillsammans och hade det riktigt mysigt med massa tjejsnack!

En toppen dag helt enket, det kunde inte bli mycket bättre!


Fyra varv i rondellen

Resan till Göteborg och Liseberg var hur kul som helst. Vi började vår färd från Örebro vid 8 på morgonen och kom inte hem förrens vid halv tolv på natten.

        

På vägen ner åt vi frukost på ett väldigt spännande motel, men fina toaletter hade de i alla fall.

   



        



   

På vägen hem igen var vi nöjda och glada! Jag var lite blötare än alla andra eftersom jag lyckades duscha i Kållerado och Malin var lite snurrigare eftersom hon under samma dag körde fyra varv i samma rondell i Alingsås...

Karuseller i massor



I morgon åker jag, Malin, Marie-Louise och Emelie på äventyr!


Det gäller bara att hitta guldfisken


Nyheter i mina högtalare

Har de senaste dagarna lyssnat väldigt mycket på Linnea Henriksson. När hon var med i Idol hade jag lite svårt för henne men nu när jag lyssnar på hennes egna album kan jag knappt sluta. Riktigt bra!



Kolla in henne på Spotify


Engagemangsknuten är nu knuten

Idag var jag på min sista engagemangs grej vad det gäller hela Örebro studentkår. Var nämlingen på fakultetsmöte. Känns både skönt och lite vemodigt att inte få representera studenterna något mer för den här gången. Vet ju aldrig när/om jag kommer plugga igen och verkligen inte om jag i så fall kommer var lika engagerad som jag varit under dessa år på universitetet. Känns i alla fall bra att avsluta på topp med lunch på fakultetsklubben! :)

Var även ner en sväng på stan med Frida när hon ändå var i stan. Vet dock inte varför vi båda var så sjukt trötta i slutet av dagen...

        

Det kanske bara är regnet


Marknadsafton

Har haft en super mysig kväll på stan med Malin, Marie-Louise och Maria.
Jag och alla M!


Vi skickade in Marie-Louise i båset för en liten tävling!

   


Ledig

Idag har jag varit ledig från jobbet och förutom en härlig sovmorgon har jag försökt fundera på vad jag ska fokusera på och lära mig under min inskolning. Ikväll ska jag ner till stan med några vänner och gå på marknadsafton!


Njut av nuet


Fika x 2

Jobbet är i full gång och på min namnskylt står det nu sjuksköterska. Känns lite overkligt och konstigt att presentera sig som sjuksköterska när jag svarar i telefonen, eller när jag kan öppna ett dokument i KP utan att behöva ange en som ska kontrasignera daganteckningen jag precis skrivit. Tror nog att det kommer ta ett litet tag innan allt det sjunker in.

Idag efter jobbet träffade jag Frida på stan. Vi unnade oss både middag + efterrätt men på två olika fik. Riktigt trevligt och mysigt måste jag säga att det var. Kommer bli tomt här i Örebro utan båda Tessi och Frida!


Examensceremonin

Igår var det dags för examensceremonin i aulan. Allt kändes väldigt overkligt, att vi verkligen gått klart. Men allt gick riktigt bra och mitt och Marcus tal gick galant!


Marcus och jag var avslutningstalare

         

   



  

       

Efter ceremonin i aulan hade jag, Maria och Emelie lite firande i Grankottelokalen med våra familjer och vänner med massa god mat och fina tårtor!

   



   

    

    



        



Tack för en oförglömlig dag! Kan inte fatta att vi börjar jobba som syrror i morgon!

RSS 2.0