En annorlunda jobbdag

Idag har jag varit på jobbet mellan 7.00 - 10.00. Blev då hemskickad för att komma tillbaka till ca 16 och jobba kvällen. Jag lever på hoppet och tror någonstans att de ska komma ihåg att jag är snäll och ställer upp när det behövs så att jag i slutändan kan få ut något bra av det. Hoppas, hoppas, hoppas kan man alltid göra, dock brukar det inte fungera så bra, eller vad sägs om att jag måste ta ut semesterdagar under nästa jobbperiod för att inte bosätta mig på sjukhuset?!
 
 

Chess - är det, det där spelet?!

Har spenderat en helg i huvudstaden men fina vänner och varit på Peter Jöbacks fantastiska show "I love musicals". Det var helt underbart, hela globen fylld med musikalfantaster, eller ja nästan... fick ju förklara det ena och andra för Jasmine som kanske inte direkt hade stenkoll, men en(!) låt hade hon i alla fall hört förut.
 
 
Kan även meddela att Skanstulls vandrarhem är helt perfekt, kanske beror lite på att jag annars bara är van med olika hostel i London, men jag kan nästan lova att jag kommer sova där fler gånger.
 
Borta bra, men hemma bäst, nu har jag laddat upp för en ny jobbvecka!

I love musicals

Snart åker jag, Cissi, Jasmine, Malin och Johan till Stockholm. Ikväll kommer vi befinna oss i globen och njuta av en bra show med massa musikal ala Jöback, kan det bli mycket bättre?! Hoppas bara vi slipper regnet, ser dock inte så lovande ut. Jag hoppas trots det att vi får en riktigt bra helg!

Grått och trist

De senast dagarna har verkligen varit riktigt tråkiga när man kolla på vädret. Även när jag var på jobbet kändes det mörkt. Jag och en kollega försökte tända upp lamporna men de var tydligen redan på.... så pga det tråkiga vädret utanför fick vi vara i halvmörker på jobbet. Kanske inte det roligaste, men vi klarade oss bra ändå. Nu ska jag snart iväg för att jobba kväll, hoppas på ett bra pass med sådär lagom mycket att göra. Ja ni vet de där jobbpassen som knappt existerar.
 
 
 
 

Fina fredag

Min enda lediga dag och solen skiner på denna fina höstdag. Blev bjuden på 11-kaffe hos Emelie, åkte sedan hem och städade lite, tyckte det var dags för dammsugaren att få komma fram. Nu ska jag strax ner till stan en sväng för att möta upp mina fina vänner!
 
 
I morgon får jag besök av pappa och Selma på förmiddagen, ska bli riktigt mysigt att de kommer och hälsar på.

Vi som inte kunde följa med på AW...

...jobbade hela kvällen, men det gick ingen nöd på oss utan det kändes som en tjejkväll hela passet. Massa trevligt snack och hårfixande. Tur man har fina arbetskamrater!
 

Blev av med min penna idag

Idag var en sådan där dag på jobbet då tiden bara flög förbi, förstår inte att dagen kunde gå så fort. Började redan innan 7, jag hann inte ens vara med på morgonmötet utan jag jobbade på i ett hela dagen. Ganska skönt att dagen gick fort och med ett sådant flyt i alla fall.
 
 

Myshelg

Har spenderat helgen med Frida och Therése. De kom till mig på lördag och då passade vi på att gå runt lite på stan och fika på Bara Vara. På kvällen lagade vi mat (tacos så klart!) och spelade spel, hur kul som helst. Sedan blev det "slumber party" då jag fick använda Tessi som ett litet substitut då jag nu nästan blivit van vid att inte sova ensam.
 
          
 
 
Avslutade helgen med lunch på Jensens och en kaffe på Espresso house innan de åkte tillbaka upp till Dalarna.
 
Jag och Therése
 
Jag och Frida
 
The Awesome
 

Ullared

I fredags gjorde jag, Jasmine, Linda, Pirjo och Gunilla från jobbet en heldagsresa ner till Ullared. Det var första gången jag var där och jag kan säga att det fanns en hel del bra grejer för bra pris. Själv blev jag helt tagen av spelhyllorna och fick verkligen försöka att inte handla hur mycket som helst just där. Fick tillslut med mig 5 st spel som jag valde ut. Det fanns även en hel del julsaker så nu har jag i alla fall fixat julgardiner till alla fönser i min nya lägenhet!
 
                          
 

Tidig morgon

Har precis varit hemma hos Malin och hälsat på i hennes nya lägenhet. Vi myste med tacos och sedan "Estetjävlar" på svt 2. Hur kul som helst att äntligen få se det, man får en del känsor från den tiden då man själv var den som gick igenom den resan.
 
I morgon blir det en tidig morgon med några jobbarkompisar. Precis som det brukar tänker du men nej, vi ska sätta oss i en bil och köra till Ullared. Lite (?) shopping står på schemat för morgondagen!
 
 

Höst

Första oktober är redan här. Min förkylning börjar bli bättre, just nu är det bara halsen som är jobbig. Har i alla fall lyckats jobba i helgen vilket känns riktigt bra. Har tröttnat på att bara vara hemma. Det var bara kul första dagen, då jag kunde kolla på massa serier. Efter bara någon dag hade jag tröttnat.  Som tur var har jag inte varit helt ensam, det hade nog blivit allt för långtråkigt.
 
 
Nu ser jag fram emot en fin höstmånad med massa fina färger ute i naturen. Hoppas bara på att Örebro kan visa sig från sin bästa sida och sluta upp med allt regn. Det har (utan att överdriva) regnat varje dag i drygt en månad.
 
 

RSS 2.0