I morse hade jag ingen röst

Ibland går det undan, ibland hinner man knappt med själv. Det bästa är dock att man mår bra av det, det där lilla extra som pirrar till i magen.
 
 
Är fortfarande förkyld, kunde knappt prata på morgonen men jag försöker rycka upp mig så jag snart blir pigg och kry igen. Det var bara kul första dagen jag fick vara hemma och titta på serier nu är jag rastlös och vill jobba igen! Hoppas på att jag blir frisk till helgen.

En vecka

Har nu bott i min nya lägenhet i en vecka. Har varit en vecka med många nya upplevelser. Har nu mycket närmare till jobbet men längre till smörkniven. Älskar känslan av att ha fler rum och större utrymme!
 
 
 

Gör det som är bäst för dig själv inte någon annan...


Min helg

I fredags hade jag 4 missade samtal från Öbo när jag hade slutat jobba, de meddelade att jag kunde hämta nycklarna till lägenheten redan då om jag ville. Självklart gjorde jag det! Hur spännande som helt att gå in i en lägenhet jag aldrig varit i förrut som tydligen är min. Kan även säga till er att min hall är rosa, coolast i hela lägenheten (det tyckte dock inte Marie-Louise)! Annars är den ganska neutral, vilket känns bra!
 
Fredagskvällen spenderades hos Emelie med spelkväll, riktigt kul och trevligt!
 
I lördags åkte jag, Marie-Louise och Emelie till Marieberg, blev lite shopping till lägenheten på Ikea och jag bokade även en sänggavel på Chilli. Efter att Emelie åkt iväg på kalas åkte jag och M-L till NetOnNet och köpte en ny tv, åhh ja det var lite krångel att få in den i bilen men den som inte ger sig!!!
 
Har även börjat flytta lite saker från min lilla kottelåda till min nya lägenhet, att ta lite saker varje dag fram tills helgen är min plan. Nu till helgen kommer nämligen mamma, pappa och Nisse för att hjälpa mig med alla möbler. Tror nog att jag kommer trivas riktigt bra!
 

RSS 2.0