Irriterande

Lyckades precis radera ALLA mina sms i min mobil, så sjukt irriterande. Var en hel del av dem som jag gärna hade velat ha kvar. Åhhh vad dumt!
 
 

Now is good

Eller ja det är titeln på den fina film som jag precis sätt. Med mig är situationen inte lika allvarlig som för tjejen i filmen men jag har åter igen åkt på dunderförkylningen. Fattar inte hur det är möjligt, under gårdagens arbetspass blev det bara värre och värre. Måste bara inse att jag nu bör vara hemma och kurera mig ordentligt innan jag jobbar igen. Att gå till Konsum (som ligger alldeles intill)  idag är bland det värsta jag gjort, höll på att vända efter halva vägen, men jag klarade det och nu har jag extra honung att ha i mitt te.
 
 

Det är alltid bättre att dela på bekymmer

Igår efter jobbet var jag helt slut så efter att jag lagat mat somnade jag nästan i soffan. Jag brukar ytterst sällan vara så trött, men jag hade kunnat lägga mig innan 21.00. Idag fick jag i alla fall sovmorgon och det behövdes, känner mig nu utvilad och det är bra för jag ska jobba hela helgen.
 
 
Planterade ju om blommorna för någon dag sedan och det blev riktigt bra speciellt den ena växten som aldrig mått bättre än den gör just nu.
 
 
 

Vi firar med chokladpraliner från NK

Hade nästan glömt bort att jag hade köpt chokladpraliner när jag var i stockholm i helgen och det passade väl kanske bra att vi åt upp dem igår.
 
 
Har blivit chockad, förvirrad, nästan gråtit men mest av allt skrattat. Antagligen bara för att det känns helt galet och jag inte vet hur jag annars skulle reagera, men det känns lugnt, allt är bra.
 
 
Nu blir det kaffe sedan borde jag plantera om mina växter innan jag ska tvätta.

Next To Normal

Åkte till Stockholm i fredags, mötte då upp Maria, Patric och mamma. Vi gick på stan och fikade lite innan vi träffade Ulla. Var då iväg och åt god mat innan vi tjejer var på stadsteatern och såg musikalen Next To Normal. En helt fantastisk föreställning helt avskalad från all "showmusikal" som finns. Nu var det bara musik, sång och massa känsla. Hur bra som helst!
 
 
I lördags åkte vi hem till Eva och Erland, släktingar till familjen som jag inte träffat på flera år. Fick även träffa min tremänning och hennes dotter, har inte träffat dottern tidigare så det blev en trevlig förmiddag innan jag körde tillbaka till Örebro.
 
Resten av helgen har jag varit med Erik. Vi har bland annat lärt mig att spela på Xbox (riktigt kul förutom när jag inte kan med kontrollen och bara tittar i backen), slagit in paket i bilen samt gratulerat hans systers man och dotter.
 
Måste nog ändå erkänna att jag ibland är lite för mycket tävlingsmänniska...
  

London resa bokad

Ja den 15 mars drar vi iväg på en weekend till London. Ser så mycket fram emot en härlig resa med Starbucks kaffe, West End musikal, shopping och kanske kommer turist Elin fram!
 
 
Weee London för fjärde året i rad, här kommer jag!

Musikaler

Igår kväll såg jag en dokumentär om musikalhistorien i USA. Är så sugen på att åka på musikal just nu, ska till Stockholm på fredag och se Next To Normal. Annars så är jag sjukt sugen på att åka till London. Tror faktiskt att jag kommer åka iväg i mars, jag bara måste (åhh ja Frida MÅSTE!).
 

Första gången

Det nya året har inte direkt startat perfekt. Även jag har åkt på dunder förkylningen, som tur var börjar jag bli bättre nu. Har därför spenderat dessa dagar inomhus framför filmer och korsord. Har verkligen blivit tokig i korsord nu, det är riktigt kul.
 
 
Tur att man inte behöver vara ensam och sjuk utan att man kan ha någon att vara sjuk tillsammans med.
 

Nu kör vi


RSS 2.0