Påsk på en barnavdelning

När man jobbar en storhelg kan det vara kul att spexa till det lite. Åhh det passar ju även bra att vara påskkärring på påskafton när man jobbar med barn.
 

Glad påsk

Tankarna spökar i mitt huvud, men jag försöker hålla kvar och fokusera på allt som är bra och låter tiden gå. Vem vet vad som är rätt och fel.
 
 
Hoppas ni har det bra i solen, själv är jag snart på väg till jobbet. Glad Påsk på er!

Host host

Har åter igen blivit förkyld, har nog hostat som en idiot i snart en vecka. Börjar tröttna nu, är ju pigg annars men har riktigt ont i halsen.
 
 
Igår hade jag lönesamtal på jobbet, det är mitt andra lönesamtal efter att jag bara har jobbat i knappt ett år. Kändes som att jag hade lite mer "kött på benen" och mer att säga till om denna gång, hoppas det ger effekt!
 
Ska snart iväg och jobba kväll, i morgon är jag ledig sedan jobbar jag hela påsken!

När det känns djup där inne

Har i helgen upptäckt en ny musikal Bare, en helt fantastisk musikal som verkligen får en att känna. Det är helt otroligt att man kan bli så berörd av lite musik.
 
 

En helg i London

 
I helgen, för fjärde året i rad, var jag i London tillsammans med Erik, Emelie och Micke. Vi hade en helt underbar helg med lite regn, men det var i alla fall mer sol och uppehåll än vad vi hade trott.
 
        
 
 
Fredags kvällen spenderades på restaurang med trerättersmiddag, där efterrätten verkligen tog hem högsta vinsten. Därefter bar det av till Victoria station och Wicked musikalen. Den var lika fantastisk som sist jag såg den!
 
 
      
 
 
              
 
Lördags morgon med frukost på starbucks, en sväng på science museum och sedan shopping på stan. Jag och Emelie tyckte att vi var rekordsnabba, grabbarna tyckte nog inte detsamma men tur att vi var i London, det finns ju nämligen en pub i vartenda hörn som de kunde besöka.
 
            
 
 
    
 
 
   
 
 
                  
 
   
 
Lördagskvällen spenderade vi sedan på comedy club, en riktigt rolig upplevelse!
 
  
En trevlig helg som avslutades med hemresa på söndagen, då var vi trötta, hade ont fötterna men var glada och nöjda!

Weee rätt vinnare!

Gårdagskvällen var helt toppen och den slutade på bästa möjliga sätt, det var helt klart värt alla telefonsamtal.
 

Schlagergalen!

 
Final ikväll, behöver jag säga något mer?!

Till alla fina flickor, kvinnor och damer där ute


Lite ljusare dagar

Tiden snurrar på. Lite beroende på hur man ser på saker och ting kan jag tycka att tiden både rusar förbi och ibland till och med står helt still. Ibland är det svårt att förstå eller se vart man är på väg. Just nu njuter jag av solen och snö som smälter, för någon timme sedan regnade det. Hm... våren kanske är här?
 

RSS 2.0