Hello

Kan inte sluta nynna på denna underbara låt av Beyonce, texten är riktigt bra!


Jobb, jobb, och åter jobb!

Som vanligt vid denna tiden på året har jag knappt märkt av midsommaren. Har istället jobbat en massa. Tror jag har fått ihop ca 26 timmar under helgen. Men jag är glad ändå, jobbet är toppen och jag velade ju jobba midsommarhelgen så det kunde inte bli bättre.

Hoppas på mera sol tills i morgon, då jag har min lediga dag!

Snart julafton?!

Det är ju faktiskt BARA 183 dagar kvar till julafton så jag har börjat förbereda mig lite. Har nämligen redan nu köpt tre(!) julklappar!
Det där med att vara ute i god tid är lite utav min grej!


Jag är ledig och det är sol!

Efter en alltför jobbig natt (störande traktor och konstig känsla) har ändå dagen varit toppen! Min lediga dag innan jobb helgen har innehållit en massa sol. Är helt överlycklig att solen äntligen visade sig från sin bästa sida. Har passat på att sola (även om det som vanligt inte syns på mig) och sedan var jag ner till Trolldalen med mamma. Maria kom också förbi en sväng på sin rast. Var hur mysigt som helst, Trolldalen är nog en utav dom bästa platserna på hela jorden.




Är i Gävle med mamma! Träffade barbapapa, ...

dsc01380 (MMS)

Är i Gävle med mamma! Träffade barbapapa, visst är vi lik varandra?!


Sommarjobb som dansare!

Jobbade delad tur igår och på rasten passade jag på att gå ner till stan och titta på dansarna som uppträdde på torget. Dom som dansade har det som sommarjobb. I Bollnäs kan man nämligen i år dansa som sommarjobb på ungefär samma sätt som gatumusikanterna!



   



Härliga, underbara tjejer! Vad säg som en fika någon gång i sommar?!


Kärlek

Dagens kärlek går inte från mig till Victoria och Daniel utan det är till Linnea Mattsson med familj som har all min kärlek idag. Det finns inte ens ord för allt, men det är dom som jag tänker på idag.
Linnea var en otrolig person, en fantastisk människa. Linnea spred glädje till oss alla, hennes energi smittade av sig på alla runt omkring.
Det finns ingen som kan ta DIN plats, ingen är som DU.

Svensk sommar!

Ja och det betyder regn, regn och åter regn. Precis så är det just nu i Hälsingland men vi gör det bästa av situationen. Allt regn har gjort att jag har bakat en massa, igår gjorde jag bullar och idag beskvier. Idag var även jag, Maria och mamma ner till Trolldalen. Tittade på alla fina keramik saker (jag undrar vad jag ska köpa med mig denna sommar) och fikade på bageriet. Riktigt mysigt!

 

Visst jag kommer från landet...

...men det här tycker till och med jag är lite väl överdrivet!

Kalvar på Ica!
Galet eller?!
Frågan är om man ska köpa mjölken inne i affären eller mjölka kon själv?!

 

Vill veta nu!

Håller på att bli tokig, eller nä det gör jag inte. Men jag vill så gärna ha svar på tentan just nu. På fredag har det gått 3 veckor så jag tycker vi borde få resultatet typ nu. Fattar inte riktigt vad det är som tar en massa tid...

Har för övrigt haft mina två introdagar. Inte så mycket intro för min del, jobbar ju på samma avdelning som de två senaste somrarna. Trivs som fisken i vattnet, en underbar avdelning!

Info & bad!

Var idag på information till sommarjobbet. Alltid bra och jag kan nu säga attt jag kan brandfilmen utantill, vet alla repliker. Jag har nog sett den filmen minst 5-10 gånger. Var sedan ner till stan med Therese, Lisa och Emelie. Åt lunch på roys och sedan följde jag med Therese som shopping stöd!

Jag & Lisa


Therese & Emelie


Åkte till Vevlinge och mötte upp mamma, Ida, Maria, alla pojkarna och Selma. Dom (eller ja grabbarna) skulle visst bada. Visst det var lite bättre väder idag men det blåste kallt.

   
     
     

Det hänger på håret?!

Idag var jag, mamma och Maria till Kilafors och såg TOTAL, Hälsinglands dansteaters föreställning. Blir så glad av att sitta i publiken när jag ser underbara dansare som utvecklas mer och mer för varje dag som går. Ser flera som verkligen blommar just nu, håll i det! Ni är underbara, tack!


För att slippa vädret!

Ja idag har det verkligen varit skit väder hela dagen, massor av regn. Jag och Maria bestämde då oss för att åka ner till Valboköpcentrum och shoppa lite. På så sätt hade vi en riktigt härlig dag och behövde inte bry oss om det tråkiga vädret.

   

Skolavslutning nr 2

Idag var det dags för Robin att ha sin skolavslutning. Han har nu gått klart förskolan och till hösten börjar han i 1:an. Bjöds åter igen på massa sånger och blockflöjtsspelande, Rengsjö hade tom. en skolorkester. Efter avslutningen i kyrkan var det fika vid hembygdsgården.



   

Följde sedan med mamma ner till vårdcentralen. Sjukt vad irriterad man kan bli på läkare, inte pålästa ett dugg. Lite koll tycker jag ändå att dom ska ha varför man i över huvudtaget är på besök!


Manboy på svenska?!

Har ikväll varit på Albins skolavslutning. Stora pojken har nu slutat första klass. Helt sjukt vad mina syskon bara växer och växer! Fick höra och se allt ifrån summer nights (ur Grease), blockflöjter, fioler, gitarr & sång solo till Manboy på svenska!

    

Stora pojken, Albin!

Fårskalle?!

Efter att jag skjutsat mamma till dagrehab åkte jag till Eriknäsbo och hälsade på Anders och alla djuren.

             

   

Hämtade mamma igen och åkte på bilprovning. Mötte sedan upp Maria och åt mat på stan.

 

Vi gick och kollade på dom glada studenterna.



   

Ikväll ska jag ner till Granberg och vara med på Albins skolavslutning.

Var är solen?!

Ja solen finns här men inte som i Örebro. Sista veckan i Örebro var ju helt fantastisk, massor av sol och värme. Här ser det nästan ut som om det skulle kunna börja regna. Hoppas på bättre väder nu.

Idag var jag ner till stan och träffade Lisa en liten sväng!

"Jag är ju en snäll person..."

Igår var jag ner till stan med Therese, kollade runt lite och fikade på Krokanen.

Therese


På kvällen åkte jag hem till Helena. Hon bjöd på riktigt god mat, kaffe och glass med varma hallon.

Helena


 

En riktigt bra dag helt enkelt!


Jag läser och Robin målar!

dsc01265 (MMS)

Jag läser och Robin målar!


Resan till Växbo

Ja jag kan då säga att det tog lite längre tid än vad jag hade tänkt mig att komma hem idag. Pappa hade med sig Albin och Jona. Dom hade alla planerat en massa för dagen. Men jag är glad över att jag åkte bil med alla mina grejer och det är skönt att äntligen vara hemma, Örebro (eller i alla fall alla studentbostäder) kommer ändå vara nästan helt öde just nu.

Ett besök på svampen


Sedan skulle dom bada här, åh ja, jag kan tilläga att det typ regnade.

Jag väntar en stund till

Ja nu tror jag att jag har packat klart och slängt de matvaror som skulle ha blivit förstörda till hösten. Sitter nu bara och väntar på att pappa ska anlända till staden. Staden Örebro som jag tycker så mycket om. Att man kan trivas så bra här är ju helt underbart. Jag har fantastiska vänner och jag gillar min utbildning, tror verkligen att jag har valt rätt.

Nu blir det en sommar i Bollnäs, eller framför allt Växbo. Det ska bli härligt att komma hem till den lilla byn som verkligen kommer till liv under sommaren. Hoppas på att bageriet är lika bra i år som det var förra året.

Hej då Örebro vi ses snart igen!

"Jag känner mig lite naken just nu..."

Idag har jag haft den bästa heldagen tillsammans men Frida och Therese. Vi började med en vända på stan, så härligt att bara gå omkring nu när vi alla är lediga.

 

På kvällen var det dags för grillning på kotten. För en gångs skull var det vi som fick väsnas och inte någon annan, vi hade gården i princip för oss själva. Skrattade och hade en helt underbar kväll.



   





Kunde faktiskt inte bli en mycket bättre avslutning på ett underbart år! Tack för att jag har fått lära känna er, ni är fantastiska!

Dear John

Åkte ner till stan och åt mat på Rosalis tillsammans med Maria. Sedan var vi och Cilla på bio. Vi såg den fina filmen Dear John. Har velat se den filmen sen (syster) Maria såg den i USA för typ 4-5 månader sen. Den var verkligen hur fin som helst, vilken historia, helt underbar. En riktig Elin film, det var så man fick gråta en liten skvätt lite då och då. Plus att Channing Tatum springer runt i bar överkropp gör ju inte filmen sämre...

Maria och Cilla innan filmen


Sen efter filmen roade vi oss med att spegla oss i bussen

Det känns som igår...

Har på förmiddagen varit på stan och myst med glass på stan tillsammans med Therese. Hon är då allt för söt hon. Börjar prata om dagen då vi för första gången träffades, vart vi parkerade bilen och var jag visade dom "likkistan" samtidigt som hon pekar mot krämaren! Hm... tänker ni nu. Men det där med lokalsinne är inte riktigt Thereses´s grej om man säger så. Men hon är bra ändå! Jag kan ha hand om kartorna istället.


Bästa dagen på länge!

Tog årets första dopp idag. Det var helt underbart, inte speciellt kallt utan det var bara skönt. Jag, Emelie och Angelica åkte nämligen bort till Säbylund där vi solade och badade hela eftermiddagen. Riktigt härligt!



 

       

Efter badet cyklade jag ner till stan. Träffade Cilla, Sara och Erik för glass i kvällssolen framför slottet. Dock var smakerna på glassen inte dom vi trodde men det var riktigt gott ändå.



Det har verkligen varit en underbar dag, det ska kännas att man har lov!

Styrelsefest!

               

Har varit på en riktigt mysig kväll tillsammans med Serums styrelse. Vi lekte massa lekar och sedan åt vi riktigt god mat på BB.

   


Att göra när du är ledig!

Detta och lite till kan du göra om du har sommarlov och är ledig!

  • Läsa en bok (ej kurslitteratur!).
  • Strosa runt på stan.
  • Äta massa glass.
  • Äta massa jordgubbar.
  • Njuta av solen.
  • Fastna framför någon dokumentär eller dålig serie på tv´n.
  • Gå och lägga dig på kvällen utan att ställa väckarklockan till nästa morgonen.
  • Städa ur hela lägenheten.
  • Fundera på livet.
  • Ägna en hel dag åt att inte göra någonting.

Åh allt kan du göra utan att behöva ha ångest över allt skolarbete som egentligen skulle behöva göras.


Chicago!



Äntligen kommer dom sätta upp Chicago i Stockholm på Cirkus!
Jag är överlycklig, jag bara måste gå!
Vem vill följa med mig på musikal?!
Premiären är 10/2-2011


1 Juni = Glass!

Ja helt galet kan ni fatta att det nu redan är Juni? Tiden bara rinner iväg och snart sitter jag väl här och skriver om hur fort sommaren har gått. Jag kommer ju jobba 100% så den tiden kommer bara flyga fram tills att vi åker till London och sedan börjar skolan igen.

Idag var jag i alla fall ner till stan med Maria, Emelie och Angelica. Vi tog en sen lunch och sen glass i solen, riktigt mysigt!

   


RSS 2.0