Fröken Julie



Ska alldeles strax cykla iväg med Maria och hennes mamma och gå på teater! Ska bli riktigt spännande och kul att göra någonting mitt i veckan på min lediga dag!

Midsommar!

Det blev inget jobb för mig i helgen. Det var kanske lika bra så jag kunde vila upp mig ordentligt efter London och den galna jobbveckan! Hann i alla fall med att fira lite midsommar hemma hos Alida. Vi var några stycken som hade det riktigt trevligt tillsammans på altanen, där det bjöds på 3-rätters middag!


Du har plats nr 194 i kön...

...det är tydligen populärt att ringa till skatteverket!

London 19 juni 2011

SÖNDAG

Sista dagen, då hade vi bara en hemresa kvar.

Under helgen hittade vi en rolig reklam skylt i tunnelbanan:
 

Åkte minibuss till Stansted


Var kvar lite förlänge i taxfreen så vi hamnade mitt i planet


Men som tur var ändå bredvid varandra


Dagen avslutades för mig med en bilresa till stockholm, en tågresa till Örebro (i 1:a klass!) och en taxiresa upp till Kotten. Helgen var verkligen helt underbar! Det var min lilla semester för sommaren och jag är super nöjd med den!

London 18 juni 2011

LÖRDAG

Började med frukost på Starbucks!



Våran fina station:



Sedan fortsatte vi med lite sightseeing. Idag såg vi Big Ben, London Eye, Westminster Abbey, St James's Park och Buckingham Palace innan vi begav oss in till stan för lite shopping!

               



                



     

Efter shopping och god mat fick vi skynda oss till Apollo Victoria Theater där vi såg Wicked.


                     

Hela föreställningen var helt underbar, helt fantastisk, riktigt, riktigt bra! Skulle lätt åka tillbaka bara för att se den igen!



London 17 juni 2011

FREDAG



Ja fredagen började med resan till London, det var ganska turbulent på planet en liten stund, men det gick bra.

    

Checkade sedan in på Acacia hostel i South Kensington. Visst ser ni att vi hade ett "3-bed" rum?!



Vi hade även tid för lite sightseeing, besökte under fredagen Tower Bridge, Millennium Bridge och Piccadilly Circus.



    



   



Fikade självklart på starbucks!


På kvällen gick vi iväg till Her Majesty's Theatre och såg The Phantom Of The Opera. En riktig klassiker som jag är riktigt glad över att ha sett och jag kan nu meddela Tessi att i just denna föreställning/uppsättning av fantomen är jag Team Raoul.


Inte en dag för tidigt?!

Igår fick jag tillbaka pengarna för den inställda Chicago föreställning, så där ett halvår försent. Men jag är verkligen riktigt glad över att jag fick tillbaka pengarna i alla fall. Trodde ett tag att det var helt kört! Nu kom de perfekt till London resan också!

Jag måste sluta...

...jag måste verkligen sluta med att le från ena örat till det andra och sedan sitta och dra fingrarna genom håret. Annars kommer det här bli riktigt pinsamt!


Apropå dåliga vanor

Ja det är riktigt hemskt men jag har tydligen börjat med en riktigt dålig vana. Igår på Espresso house hände det för andra gången. Jag lyckades på något sätt glömma mitt visa kort i kortterminalen. Efter plugg/fika stunden gick vi därifrån och vidare mot Åhléns.  Det var inte förens när jag skulle handla där som jag upptäckte att mitt kort var borta. PANIK!!! Alltså fatta hur det känns när man upptäcker att ens kort är borta… Emelie som hade cykel, skyndade sig iväg till fiket för att se om kortet var där, vilket det var. Som tur var! Åhhhh vilken lättnad.

Men visst är det galet?! Andra gången jag gör detta, det får verkligen inte hända igen.


Awesome!

Har även sagt hej då till mina kära vänner som åkte/åker hem idag och i morgon... hur ska vi klara oss i sommar?!



Tur att vi kommer ses mer denna sommar än förra i alla fall!
<3

Sååååå onödigt!

Torsdagskvällen var riktigt trevlig! Vi grillade och hade det riktigt mysigt på kotten!

 

Men sen resten av helgen har det nästan bara gått utför... det började sent på torsdags kvällen. Jag mådde verkligen skit. Galet ont ont i huvudet och illamående på det, uscha! Detta fortsatte sedan resten av helgen, det var så illa att jag inte ens kunde jobba... så typiskt. Jag som verkligen ville jobba på barnavdelningen nu innan kirurgen... Men, men man kan ju inte gå och vara sjuk på jobbet.

Nu känns det i alla fall bätte, så i morgon ska jag försöka ta tag i plugget!

Onsdag 1 Juni

Igår hade vi våran tenta i vetenskapsmetodik och förbättringskunskap. Kändes som om de försökte sätta dit oss på en hel del frågor. Men jag håller tummarna på att jag har klarat några delar i alla fall. Vi måste nämigen ha 60% rätt på varje del i denna tenta för att klara hela tentan.

Efteråt slappade vi lite hemma hos Maria. Gleeeee


På kvällen åkte vi ner till stan och åt middag. Innan vi åkte tillbaka till Kotten igen och kollade på film då ingen av oss hade någon direkt kraft/ork till att gå ut. Hoppas dock att de nya syrrorna hade en trevlig kväll!

Provade även det nya soldäcket vid slottet.

Maria, Maria, Frida & Moa


Jag, Emelie & Angelica


RSS 2.0