Stressa inte, gå bara in som att du är coo...

dsc01896 (MMS)

Stressa inte, gå bara in som att du är coolast på jorden!


Tenta fika i musik!

dsc01895 (MMS)

Tenta fika i musik!


Ikväll är det adventsfika hemma hos mig!

dsc01883 (MMS)

Ikväll är det adventsfika hemma hos mig!


En riktigt mysig dag! Lite shopping, fika ...

dsc01879 (MMS)

En riktigt mysig dag! Lite shopping, fika på Bara Vara och sedan bio! Kan det bli bättre?!


Jag hatar teknik just nu, min dator krångl...

dsc01877 (MMS)

Jag hatar teknik just nu, min dator krånglar igen! Varför kan saker bara inte funka?!


Helg?!

Första akutvårdsveckan är nu över, har bara fyra dagar kvar innan jag går tillbaka till min kirurgipraktik. Har det i alla fall riktigt bra på lungmottagningen, får ta en massa kontroller och prover!

Nu när man är "ledig" vill man ju ingen hellre än att bara slappa och ta det lugnt men det går inte. Har alldeles för mycket att göra. Ska försöka plugga vidare nu så jag kan gå en sväng på stan i morgon innan vi ska på bio!


Akutvårdsplacering!

Efter två veckor på kirurgiavdelningen är jag nu på lungmottagningen i två veckor för min akutvårdsplacering innan jag går tillbaka till kirurgen för 3 veckor till.
Har det faktiskt riktigt bra nu, "jobbar" 8-16 måndag till torsdag så det känns som värsta lyxen att få sova en timme till! Dock lite tråkigt att jag missar solen varenda dag... idag på lunchen satt vi och tittade ut på det fina höstvädret och ville inget annat än att ta en härlig promenad!


Den här är faktiskt ganska rolig!


...


TUUUUUUUT!

Ikväll var jag, Frida, Therese, Angelica, Mikaela och Danne på bio. Vi såg The social network tycker att den var riktigt bra! Den var verkligen bra gjord, jag menar hur skulle man annars kunna tycka att en film om Facebook skulle kunna vara så bra?! 

Hm, det blev lite fel i tidsplaneringen pga. all snö...
... inte tänkte vi att vi skulle vara tvungen att skotta bilen! :P

Om ett gott skratt förlänger livet kommer vi gapskrattande flickor i bilen leva i över 100 år!!! 


Snö snö snö

Hela förra veckan var jag jag riktigt duktigt och cyklade till sjukhuset varje dag som jag hade praktik. Men idag tog jag bussen efter att ha tittat på nyheterna och vädret. Åh visst var det ett otroligt bra val. Vädret här i Örebro har nämligen varit helt galet, det har snöat och framföralllt blåst hur mycket som helst!

Efter praktiken satt jag och pluggade(?!) med Angelica på sjukhuset... eller ja pluggade och pluggade kanske man inte kan säga, men trevligt hade vi det i alla fall!


Tiden räcker inte till

Har haft praktik hela helgen. Har varit riktigt kul och jag har nu även tagit mitt första venprov. Det gick riktigt bra, lyckades på första försöket! Känner att jag börjar komma in lite mer i rutinerna på avdelningen och jag känner mig inte lika borta längre.

Idag hade vi ett litet refektionsseminarium så även fast jag var ledig fick jag cykla iväg till sjukhuset. Men det var riktigt kul och bra seminarium. Vi har verkligen den bästa AKA´n.

Under helgen fick jag faktiskt ett litet snabbt besök av pappa, Albin, Jona, Selma och farmor. Det var riktigt kul att de kunde dyka förbi på vägen upp till Hälsingland!

Men jag fattar inte att tiden bara rinner iväg. Jag menar 24 timmar är faktisk ganska mycket, varför har jag inte tid att göra allt jag vill?!


Du skulle knappt känna igen mig!

Min dator är verkligen helt knasig... internet fungerade inte på tre dagar sedan helt plötsligt fungerar det på torsdag kväll, idag på morgonen fungerade det inte men någon timme senare var det igång igen... Än så länge håller det i sig (peppar peppar ta i trä!).

Idag min "lediga" dag var jag först ner till Uni och arbetade lite med Lisa innan jag och Maria åkte ner till stan. Det var riktigt mysigt med fika på Espresso house och sedan lite (onödigt?!) shoppande!

Rubriken är bara en kommentar på mina arbetskläder och då en liten pik till Tessi. Jag är nämligen vitklädd, eller ja tröjan är ljusblå... men dagen till ära har jag varit svartklädd!

Jag har inget internet, sjukt irriterande!...

dsc01853 (MMS)

Jag har inget internet, sjukt irriterande! Men jag har roligt på praktiken i alla fall!


Ny månad!

November redan?! Ja det är ju helt galet men nu är vi faktiskt redan inne i årets näst sista månad. Tiden verkligen rusar fram.

Idag var första dagen på våran 7 veckors praktik. Men vi mjukstartade med en massa info hela dagen, i morgon däremot är det på riktigt. Jag har nu fått skåpsnyckel och passerkort så jag kan byta om och komma in där jag ska. Gäller att hålla ordning på alla saker nu! Wee, är riktigt pepp inför morgon dagen!

Har även hunnit med ett träningspass idag, dock fick jag träna själv... eller ja kanske inte själv men utan någon av mina vänner som sällskap då!

RSS 2.0