Julstämningen fortsätter

 
Receptet sa ca 35 st, jag lyckades får till drygt 110 st!

Julpyssel

Har pysslat i tre förmiddagar, har nu stjärnor och hjärtan lite överrallt! Snart drar jag nog igång med lite julbak också!
 
 

The awesome...

 
Även om man är långt borta kan man vara nära.
 
 

Ibland är allt upp och ner

 

Vi har fortfarande ingen snö

Ingen snö, har knappt sett till den här i Örebro, men idag ska jag inte klaga för idag är det i alla fall sol och det är det verkligen inte varje dag. Har börjat baka lite julgodis så jag vill snart ha december så jag kan mysa till det ordentligt med massa julpynt också! Åhh sen kommer ju Frida och Therése och hälsar på mig då, det kan inte bli bättre!
 
 
Nu dricker jag lite kaffe och drömmer mig bort till nya spännande platser.
Btw överraskningen blev bra!

Överraskning

Har varit på ett speciellt humör hela veckan, så idag bestämde jag mig för att överraska. Vet inte riktigt hur det gick till och hur resultatet blev (det får jag återkomma med!) men tanken är ju att personen i fråga ej ska vara med i förberedelserna när man ska överraska. Det kanske inte gick som planerat men, men, det kan jag inte ändra på.
Nu ska jag snart ut i det tråkiga vädret, hoppas vi får lite mer sol snart!

Köpt julgran!

Hade önskat mig en solig och fin ledig helg men jag får nöja mig med riktigt grått väder. Tar i alla fall vara på tiden och samlar energi för en ny jobbvecka! Idag har jag och Maria varit till Marieberg där jag shoppat loss på julsaker, längtar verkligen tills det blir December och jag kan julpynta min lägenhet!
 
 

Det går fort nu

Ojojoj redan November, det känns helt galet. Har knappt hunnit fatta att jag nu jobbar och inte pluggar. Känns i alla fall riktigt bra att gå iväg till sjukhuset för att jobba! I morgon ska jag på medarbetarsamtal, spännande att se hur det går. Den här veckan på avdelningen har faktiskt varit väldigt lugn, undrar om det beror på att det är höstlov och alla bara myser under en filt inomhus istället för att slå sig utomhus?!
 
 
Nu blir det lite lunch innan jag cyklar iväg för ett kvällspass!
 
 

RSS 2.0