ESBL, MRSA och VRE

Man kan ha screening på en hel del bakterier. Idag plockade jag på mig så många odlingsrör att jag skrattade tills jag grät framför Malin. Det var verkligen helt galet! Jag har det i alla fall toppen på jobbet!


Höga förväntningar

Ja efter hur den nya säsongen av So You Think You Can Dance har börjat kan jag inte sluta fundera på hur bra den kommer att bli. Det är fortfarande så pass många dansare kvar att jag inte har någon favorit ännu, men ändå är det sjukt bra nummer som de framför!








Men något av det sjukaste i det senaste avsnittet som visades i sverige var nog ändå gästdansarna. Alltså kolla in deras lyft, det är verkligen helt galet. Båda två måste vara sjukt starka!


Disney


Vad kan vara bättre än dag som denna, om inte disney?!

Promenad eller proppmätt?!

Igår kväll var jag, Maria och Angelica på en liten kvällspromenad. Sedan satt vi på Marias trapp tills vi hade "järnsmak" i baken! Idag åkte vi ner till stan och fikade på Espresso House. Hur trevligt som helst att bara umgås lite. Ja vi pratade ju i alla fall med varandra till skillnad mot killarna som satt vid bordet bredvid. De satt alla med varsin Iphone och sa knappt ett ord till varanda. Lite smått galet tyckte vi.

 

Det är inte riktigt min dag idag

Allt började med en dröm som jag drömde i natt. Jag tror den har förföljt mig hela dagen. Det var verkligen inget som jag ville tänka på. Jag fattar inte hur vissa saker bara kommer om och om igen, hur mycket man än försöker få bort dem.

Sedan jag vaknade har nästan allt gått snett... jag förstår inte hur jag har lyckats...



So I won't let you close enough to hurt me, no...

Go nuts!

Helgen har varit riktigt härlig. I fredags kväll var vi London brudarna på bio, såg sista filmen om Harry Potter. Den var riktigt bra! Igår efter jobbet åkte jag hem till Tessi där även Frida och Angelica var. Vi åt middag tillsammans, kollade in roliga youtube-klipp och ett glee avsnitt!

Idag har jag klickat hem lite för många varor från cdon, jag säger som Frida sa en gång: "Ju mer man köper desto fler erbjudanden får man ta del av och då köper man dem också".

Åhh just ja, för er som inte vet så har jag under denna vecka även lyckats köpa en bil! GALET! Jag har nu en helt egen bil!


Min lilla pärla a.k.a "The Warbler" 

Fotoalbum

Jag jobbar ganska mycket nu förtiden, men det är kul! Idag var min lediga dag för denna vecka. Passade då på att cykla ner till stan en sväng. Köpte lim så när jag sedan kom hem klistrade jag in bilderna från London (förra året) i ett album. Skickade även iväg en beställning på nya bilder som jag ska försöka få in i ett album lite snabbare än ett helt år.



Nu ska jag ta och skära lite frukt. Fruktsallad nästa!


En helg i Hälsingland

I fredags åkte jag, Emelie och Frida till Bollnäs. På kvällen åkte vi först till pappa och åt kvällsfika eftersom de sedan skulle vara borta hela helgen. Efter lite mys på altanen åkte vi ut till Växbo. Vi var galet trötta alla tre och sov faktiskt till kl. 10.00 dagen efter då väckarklockan väckte oss.

På lördagen åkte vi först iväg till Chokladboden. Ett måste då man är i Bollnäs under juli månad.


Robin drack vit varm choklad

   



Efter fikat åkte vi in till stan, där vi shoppade lite skor och klänningar. Plus en liten rundtur av min lilla stad som till och med avslutades med Hjälmmannan (lokalkändis!).

På lördagkväll åkte vi iväg till Skärså, utanför Söderhamn och åt fisk på Albertina.



Söndagen var helt tillägnad VÄXBO. Det blev ett besök på lispinneriet, vandring i Trolldalen, fika på bageriet, shopping i kvarnen och en titt i de två nyöppnade gårdsbutikerna.


Det är kul att gå i skogen


Trolldalen

  


Växbo Kvarn

Efter att vi blev bjudna på grillat hemma var det dags för roadtrip till Borlänge.



Från Borlänge åkte jag och Emelie tåget till Örebro.


Emelie var nöjd med helgen!

Jag jobbar typ hela tiden...

...så därför har bloggen blivit lite lidande. Det ordnas då på min lediga dag denna vecka!

Måste ju berätta om helgen, men jag börjar med det som hände innan helgen. På onsdagkväll var ju jag, Maria och hennes mamma på utomhusteater Fröken Julie. Det var supermysigt och vädret var toppen!



På torsdagen kom Tessi till stan! Jag cyklade ner till stationen och mötte upp henne. Det var så trevligt att äntligen ses igen. Vi passade även på att ta efterrätten innan lunchen!

 

Tågresa till Borlänge, där lämnar vi av Te...

2011-07-01_17_41 (MMS)

Tågresa till Borlänge, där lämnar vi av Tessi och åker sedan bil med Frida till Bollnäs!


RSS 2.0