God Jul! Här i växbo strålar solen, vi har...

2011-12-24_11_28 (MMS)

God Jul! Här i växbo strålar solen, vi har minusgrader och snön ligger kvar på marken!


Allt med?!

Har slagit in massa juklappar och packat min resväska! I morgon tar jag bilen och rullar mot fina Bollnäs för julfirande. Längtar en massa nu efter mina underbara familjer! Ska verkligen passa på att ha lite jullov nu innan jag och Maria måste skriva klart PM:et.

En påse blod

Idag har jag fixat de sista julklapparna, eller ja, jag tror i alla fall att jag har fått ihop allt som stod på min lilla lista. Det är inte så lätt att komma ihåg allt när man har så många att köpa till.

Vi passade även på att ha en lite avslutningsmiddag så här innan jul på Jensens. Men framför allt var vi ju där för att gratta Emelie så här någon månad(!) försent! Men "bättre sent än aldrig" eller hur?!


Frida, jag & Emelie


Maria, Angelica & Therése

"+ den där ändelsen vi aldrig kommer ihåg!"

Har haft minijul med mina fina vänner. Det blev massa glögg, julgodis och paketbyten! En riktigt mysig eftermiddag som gav mig en hel del julstämmning!


Svansjön

I fredags tog jag och Frida bilen och åkte iväg till Stockholm. Helgen har vi spenderat där tillsammans med mamma och Ulla. Shoppat en hel del, ätit god mat (men varit sjukt besvikna på efterrätten), fått lyxig frukost, hunnit se en film och framför allt, resans höjdpunkt, sett Svansjön i street version på Dansens hus. Den var riktigt bra och det var riktigt kul att äntligen få gå på en dansföreställning!


"Vet inte om ni känner till det, men det kommer en jul här snart!"


Nåja, vad är väl en bal på slottet?

Svar:
Alldeles underbar!

Igår kväll var nämligen jag och Frida på trerätters middag på slottet här i Örebro. Det var hur mysigt som helst. Fick otroligt god mat och bjöds på underhållning med ett mysterium under hela middagen. Det är vad man kallar lyx!





Söndagen har fortsatt i samma underbara stämning. Tillsammans med Frida och Tessi (wee ja hon är tillbaka!) har vi i det fantastiska vädret varit på julmarknad i Wadköping och gått en sväng på stan!


RSS 2.0