Fredag!

Efter morgonens frukost tog jag en promenad upp till Lisa. Där satt vi och diskutera högskoleprovet. Gick igenom olika delar och försökte förklara för varandra hur vi tänkte inför varje delprov, var ju tvungen att peppa lite inför morgondagens prov. Det var ganska längesedan jag gjorde de sist och stundtals kan jag bli riktigt fundersam och tänker att jag nu kommer att få sämre resultat än tidigare. Men aj, aj nu ska bara fylla huvudet med positiva tankar, det går väl som det är meningen att de ska gå!


Efter allt högskoleprov tänkande gick jag ner till folketshus och dansade med barngruppen. Alla hade lite för mycket energi ett tag vilket medförde en del stojande, men det är okej för de är ju bara små barn. Duktiga var de i alla fall, har nu lärt sig hela dansen inför avslutningen så nu har de massa tid att öva in den ordentligt.


Nu ikväll ska jag bara ta det lugnt och ladda inför högskoleprovet imorgon. Ska se finalen i "Let´s dance" men jag har ingen favorit, de är bra båda två. Ska bli spännande att se hur det går för dem ikväll, allt kan hända.


Kommentarer
Postat av: Kristin

Lycka till imorgon Elin! :D

2009-03-27 @ 20:27:44
URL: http://sandstr0m.blogg.se/
Postat av: RESESNACK.

lycka till på högskoleprovet :) pluggar du eller ska du börja?

Postat av: Michelle

Jag tycker det är stark av personer att plugga vidare idag,d et är tuffa prov och det är en stor del av livet under just den perioden.



Kolla in min blogg, mitt nästa stopp blir till LOS ANGELES följ med genom bloggen på hollywoods hetaste nattklubbar och privata glassiga festeri BEVERLY HILLS och mkt mer....



http://michelledelice.blogg.se



2009-03-27 @ 22:59:06
URL: http://michelledelice.blogg.se/
Postat av: Elin

Licka till Elin! :))

2009-03-28 @ 14:11:53
URL: http://elinshistoriskaliv.blogg.se/
Postat av: Maria

Hej. Om du gillar E.M.D. eller bara gillar någon av medlemmarna i gruppen så vill jag rekomendera en blogg för dig. emdtour.blogg.se

Jag skrev med den på URL också :)



Och jag hoppas att du får en bra helg :)

2009-03-28 @ 15:49:15
URL: http://emdtour.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0