Håller tummarna!

Som vanligt fick jag dra lapp först på KTC examinationen igår. Jag drog diabetes (hypoglykemi) och infusion av ett glukosdropp. Ville egentligen inte ha diabetes, men, men vad gör man?! Jo så gott man bara kan! Så jag håller tummarna!

Ska snart iväg till sjukhuset och inskola mig som undersköterska på barn & ungdomsavdelningen! Weee det ska bli så kul!


Uppgiften i omvårdnadsdokumentation är ingenting i jämförelse!

Inga ord förutom blääääää känns rätt just nu!


Diskutera, Argumentera, Motivera!

Vad kan du dra för slutsatser???

Åhhh jag har suttit hela dagen men nu är jag äntligen klar med min rapport i omvårdnadsdokumentation. Helt galet var mycket jobb det var. Nu ska jag äta lite mat så jag förhoppningsvis orkar plugga lite KTC sen också!


Bara vara!

Började dagen med att plugga lite hemma. Fortsatte plugget genom att gå ner till skolan, själv. Ja så blev det när ingen helt plötsligt skulle dit. Jo Maria men hon var i stallet så vi två åkte in en sväng till stan istället lite senare. Efter det, hem för att försöka plugga igen. Måste verkligen skriva klart min rapport i omvårdnadsdokumentation i helgen om jag ska kunna jobba till veckan!


Maria på Bara Vara


Vilken underbar praktik!

Har haft 5 underbara veckor på barn och ungdomsavdelningen. Idag var sista dagen. Hade slutbedömning som slutade med VG på alla punkter! Weeee! Har även fått extrajobb på avdelningen så nästa vecka ska jag ha lite inskolning! Kan det bli bättre?! Till middag idag blev det självklart våfflor!


Det finns inga artiklar som handlar om mna och barn!

Även idag blev det en liten härlig stund av dagen som inte bestod av plugg! Åkte nämligen till Marieberg med Frida och efter det träffade vi Tessi!



Fick även ett litet besök av Maria under kvällen. Riktigt trevligt att umgås med vänner, det är såååå mycket bättre än att leta artiklar! Jag håller på att bli tokig, det finns ju inga som passa in på det som jag söker.


Bara vi fyra!

Efter en liten snabbövning på KTC åkte vi ner till stan och fikade på Wayne´s! Var riktigt mysigt att vi kunde umgås alla fyra för en gångs skull! Det var alldeles för längesedan det var bara vi. Riktigt härligt att bara ta det lugnt och ha trevligt tillsammans med en latte!


Emelie & Angelica


Jag & Maria

Du kanske tror att vi bara går på bio?!

Ja det känns nästan så... idag var det i alla fall dags för oss att se The Kings Speech. Det var en riktigt mysig film, med mycket skratt!



Annars så har jag försökt plugga idag och det ska jag försöka göra största delen av helgen. I morgon går vi till skolan och över KTC. Jag SKA klara detta!

Barnmottagningen!

Idag har jag fått vara med jouren på barnmottagningen! Det är typ akuten för barn på dagtid. Det var riktigt intressant och jag fick gör en hel del!

 

Det är verkligen hur kul och intressant som helst på barn och ungdomskliniken! Men nu ska jag vara "ledig" under helgen. Det betyder alltså plugg. Hoppas bara att jag hittar inspirationen till det!

När du får väntat (oväntat) besök!

Igår kom pappa, gabbarna och Selma förbi mig en sväng. Vi hade pratat om det för några veckor sedan men sa att vi skulle höras mer sen. Hm... ja den tidpunkten dök aldrig upp utan igår när jag svalt sista frukosttuggan ringer pappa och säger att de är i Marieberg. Ahhhhh!!!
Men jag hann plocka iordning lite här hemma och klä på mig innan de dök upp! Bjöd på lite fika och de stannade så att jag sen fick skjuts till praktiken! Värsta lyxen att bli avsläppt utanför B-husets entré!



Trevligt med lite besök, åh speciellt när man inte träffat alla sen jul!

Ikväll smäller det!

Ja nu är det äntligen dags för finalen! Kommer att bli en riktigt trevlig kväll hemma hos Emelie!



Åh om du skulle ha missat det... min gamla klasskompis ska uppträda i mellanakten! Hur sjukt är inte det?!


FUM kandidater!

    

SERUMs kandidater till Örebro studentkårs fullmäktige (FUM) 11/12


Utvecklingssamtal...

...eller rättare sagt mittbedömning på praktiken!

Det gick riktigt bra, känns som att det verkligen går åt rätt håll. Måste bara säga att jag verkligen är på den absolut bästa praktikplatsen! Tror inte det kan bli mycket bättre!



Bion vi såg var för övrigt riktigt bra, massa fin dans!

Bio!

Ska iväg till stan en sväng och lite senare ska vi på bio!



Hoppas bara att vi alla kan sova ordentligt sen!

"Bästa sändningstid och här sitter vi och tittar på målade toalettrullar"

Gårdagen melodifestivalmys blev hemma hos mig istället då Marias häst inte mådde så bra, men idag mådde Jilly lite bättre! Vi hade i alla fall riktigt trevligt i min lilla kottelåda med melodifestivalen och Bridget Jones dagbok! Sjukt att man nästan kan hela filmen utantill, även fast man bara sett den någon gång.

I morgon ska jag ner till skolan med Lisa och arbeta med lite styrelse grejer! Det är ganska mycket för oss att göra just nu, men det är kul!


Åhhhh vad onödigt!

Det blev inte så mycket sovmorgon idag. Men det beror inte på att jag hade massa att gör utan att jag inte kunde andas ordentligt pga min förkylning. Men jag var nog tillräckligt utvilad i alla fall.

Efter storhandlingen med Frida och Tessi på willys började jag städa lägenheten, och helt plötsligt går min dammsugare sönder. TYPISKT! Jaja, jag försökte laga den med lite tejp. Hm... jag undra om den kommer att hålla.



Nu blir det snart melodifestivalmys hos Maria!


Jag skyller på min handledare!

Ursäkta för min sjukt dåliga blogg vecka!

Det har på något vänster varit sjukt mycket. Massa styrelsearbete och praktik. Åh nu har jag även lyckats dra på mig en förkylning. Jag är säkert smittad av min handledare, som har varit riktigt förkyld ett tag nu. Men, men det går bra ändå! För övrigt är praktiken hur bra som helst! Jag är så glad över att få vara där!

Ska snart iväg på styrelsemiddag. Något mer än det tror jag inte att min kropp orkar med idag.

RSS 2.0