Jag har de finaste vännerna

 
Tack för att ni finns!

...


Don´t stop believing

Har varit på trädgårdsmässan på Conventum med Linda, helt spontant och jätte trevligt. En lite annorlunda och rolig fredag. Om drygt en timme ska jag iväg och träna och senare ikväll blir det att dra till sjukhuset och jobba det första nattpasset av tre denna helg. Skönt att veta vad man ska gör i helgen i alla fall. Har även hunnit med att se dagens Glee avsnitt, tyckte faktiskt att det var riktigt bra denna gång och Rachel´s audition berörde.
 
 
Nästa vecka blir det plugg och kanske en lite dagsresa med Emelie.

Hur ska man ens kunna veta vilken väg som är rätt


Annorlunda undersökning

Har idag fått det konstigaste telefonsamtalet någonsin. Trodde ett tag att han i andra änden bara skämtade med mig. Det var nämligen en telefonundersökning men inte vilken som helst utan det började med några små frågor om mitt radiolyssnande sedan väntade ca 20 st små snuttar av olika låtar som skulle gradera efter om jag gillade dem eller ej enligt en viss skala. Efter drygt halva tänkte jag att detta måste vara ett skämt men tydligen inte.
 
 
Hehe, ett gott skratt fick jag i alla fall!

En midsommarnattsdröm

Har varit i Bollnäs i helgen. Jag har umgåtts med familjen, ätit fruktsallad, fikat på NK, bytt däck på bilen, ätit en god sallad på Lilla k och sett en otroligt bra föreställning av esteterna. En mysig helg med många skratt.
 
 

12 timmars arbetspass

Blir lite förvirrad när folk på fb skriver kvällsmys när jag precis ätit frukost. Jag blir lite lätt dygnsförvirrad när jag jobbar natt och kanske speciellt eftersom jag blev inringd tidigare igår och fick jobba 12 (!) timmar. Inte helt optimalt kan man tycka men det ser lite bättre ut i plånboken. Om några timmar påbörjar jag nästa nattpass, dock ett helt normalt sådan tidsmässigt och tur är väl det för i morgon efter att jag har sovit åker jag upp till Bollnäs. Bilen ska få på sig sina sommardäck och jag ska få se esteternas slutproduktion. Ser fram emot en mycket trevlig helg!
 

En orolig mage som har lugnat sig

Det har hänt en del sedan det var påsk. Jag har lyckats bli 26 år, nu är jag verkligen vuxen va?!
 
Har även börjat plugga igen, läser nu en handledareutbildning på halvfart, lite roligt att pyssla med något annat och lära sig något nytt. Har idag diskuterat på blackboard angående vår första studieuppgift så nu känns det verkligen att jag är igång.
 
Under helgen har min mage varit i uppror så då fungerade det inte att jobba, men nu är allt mycket bättre och nästa arbetspass blir en natt, jag gå nu på mina 6 veckor natt. Ska bli spännande att se om jag har lika lätt att sova nu när det är så ljust ute.
 

RSS 2.0