Heldag

Igår spenderade jag hela min vakna tid på sjukhuset, jobbade nämligen ett dubbelpass, alltså både dag och kväll. Det gick bra men jag började känna mig lite "yr i bollen" när jag jobbat i över 13-14 timmar. Sov som en stock i natt kan jag lova och nu är jag utvilad och redo för ett nytt kvällspass.
 
 

Historien upprepar sig

En hel vår av förberedelser, fyra deltävlingar, en andra chans och sedan en svensk final. Allt detta för att sedan ta oss igenom en av de roligaste veckorna på året, eurovision veckan! Två fina semifinaler, med ett fantastiskt öppningsnummer av Loreen och barnen till det häftiga dansnumret i mellanakten i torsdags, ledde oss fram till den pampiga finalen. Trotts att Emmelie De Forest var den mest favorittippade var det spridda skurar på 12-poängarna men tillslut drog hon förbi och Danmark fick stå som vinnare. Grattis Emmelie!
 
 

 

Eurovision veckan är igång

Äntligen är vi här och hela karusellen har startat på riktigt, åhh ja jag är peppad!
 

När en dörr stängs...


Ibland faller man tillbaka en liten bit

 
Då är det viktigt med nya upplevelser och lite pirr i magen.

Nattjobbsvecka

Är just nu inne på min sista nattjobbsvecka för denna period, efter det kommer jag inte jobba natt förrens efter semestern. Helt galet förresten med semester, lite ovant men det ska bli riktigt skönt att få ha min första semester i sommar!
 
Allt känns bra och jag tror att saker och ting håller på att förändras!

Mysigaste helgen

Har haft besök hela helgen av min älskade syster. Vi har verkligen tagit vara på tiden och umgåtts med varandra. Har hunnit med shopping, fika, sällskapspel, gråtfilmer och sett Örebro uppifrån Svampen. Kunde inte ha blivit en bättre helg, så otroligt passande att Maria var här just den här helgen!
 

Tiden går och det läker alla sår


RSS 2.0