Om jag är alldeles tyst...

...kan jag höra vinden i träden utanför.

Är nämligen ensam i detta stora hus. Mamma, Nisse och Robin är på semester och Maria jobbar. Jag har jobbat hela dagen och njuter verkligen av att få vara själv nu en stund. Jag ska passa på att bara ta det lugnt, andas och fundera på det som hjärnan vill fundera på.

Ikväll ska jag bara vara jag.

Quality time...

...med lillebror på stan. Bara han och jag! Vi kollade runt för det mesta men lyckades även hitta en del bra grejer. Om ni undrar så ja, han har klippt luggen själv :P



Ikväll ska jag vara barnvakt till mina övriga småsyskon. Bäst att passa på när jag är hemma.

Från och med du



"och i din port har ingenting, förändrats utom just på din, för bredvid ditt namn står ett namn till"


Nya grannar?!

Ja vill du flytta in i lägenheten precis under mig har du chansen nu. För enligt öbo är den nu tom, kan då säga att det känns det som att den alltid har varit. Har nämligen inte hört ett knyst därifrån. Ska bli spännande att se vad det är för typ som flyttar in där till hösten.

Är du sugen?! :P Kolla in HÄR!

15 arbetsdagar kvar!

Nu påbörjar jag en ny arbetsvecka. Känner mig lite peppad nu efter min 3 dagars ledighet. Ska bli skönt att gå till jobbet. Men sen vet jag även att det inte är så lång tid kvar. Innan jag hinner blinka sitter jag säkert i HSP 1 eller 2 och lär mig något nytt och spännande.
Ja, jag är peppad!


Ibland får man hitta på något annat

Ja vi som hade planerat så länge att vi skulle cykla dressin fick bara ta och ändra våra planer för dagen. Regnet verkligen öste ner och det gick knappt att vara ute idag. Är inte det typiskt?! Jag menar det har ju varit så fint väder hela sommaren och när vi en dag planerar in att göra värsta mysig utflykten så regnar det. Så typiskt. Men vi hade en mysig dag ändå. Vi åkte först till Hudik och Mulle Meck där dom små kunde leka en massa.



Sedan åkte vi ner till Skärså och åt riktigt god mat på Albertina innan vi fortsatte hem till Växbo igen för lite kaffe.

   
   
 

Spöregn = ändrade planer! Vi åker mot Hudi...

dsc01536 (MMS)

Spöregn = ändrade planer! Vi åker mot Hudiksvall istället och hittar på något där.


Sten i skon?!

Idag åkte jag ner till stan för att träffa Therese. Vi gick bort och kollade lite på brännbollsyran men vi kände oss lite borta så vi gick tillbaka till stan. Satte oss och fikade och pratade istället! Det var hur mysigt som helst.



Nu på kvällen har jag och mamma tagit en promenad runt grustaget, det var riktigt skönt väder just nu att vara ute och gå i. I morgon ska hela mamma och pappas familj iväg och cykla dressin, precis som förra året. Det ska bli hur kul som helst!

Maria och jag ska ha filmkväll!

dsc01532 (MMS)

Maria och jag ska ha filmkväll!


Är det en vanlig dag?

Nej det är ingen vanlig dag för det är Helenas födelsedag! Hurra, hurra, hurra!
GRATTIS GRATTIS!
Dagen har då spenderas med Helena. Vi åkte till Chokladboden och fikade, mums!

   

Sedan besökte vi en loppis och gick en sväng på stan innan vi åkte tillbaka till Rengsjö och plockade jordgubbar i självplocken. Det var riktigt goda jordgubbar måste jag säga till ett bra pris!

   

Andra gången!

Ja det var andra gången jag såg Eclipse på bio idag. Hade nytt sällskap i form av mamma. Biljetten var 30(!) kr billigare. Salongen var mindre men välfylld. Det bjöds på en del skratt men inte lika många som första gången.
Men filmen var i alla fall minst lika bra!


Det där med att fylla år på samma dag som sin egen syster!

Idag åkte jag och Maria till Helena. Hon och hennes syster fyller nämligen år i morgon (22 respektive 32 år). Vi bjöds på paj och tårta. Jag, Maria och Sandra kände oss nästa lite malplacerade bland släkten, men det var riktigt trevligt! I morgon ska jag gratta Helena på riktigt, då är det chokladboden som gäller!

   

Ikväll ska jag och mamma upp till Arbrå(!) och gå på bio.


Första dagen på min (mini) ledighet!

Ja det är inte mycket med tre dagars ledighet, men jag njuter för fullt. Idag var vi ner till trolldalen och badade. Provade även på att fiska med kastspö, det var faktiskt riktigt kul. Fick upp dagens största fångst! Dock inte i form av en fisk utan av en gren(!).

   

Nu ska jag ta och lära mamma allt jag vet om Twilight!

En kopp kaffe och två grisar!

Jobbar för fullt men jag har även hunnit ner till trolldalen en del. Först igår då jag fikade lite med Maria och sedan en liten sväng idag. Då kollade vi runt i kvarn och jag köpte en liten kruka/vas i keramiken men det finns en hel del grejer till som jag vill ha. Hm... frågan är bara vad jag ska välja!


Enda dagen som man vill titta på tv

Ja på sommaren sitter man verkligen ytterst sällan och tittar på tv, men på tisdag och onsdag kväll måste jag knäppa på tvn en liten stund. Det är nämligen so you think you can dance som går då. Åh jag kan då säga att jag har fastnat redan nu även om det är precis i början av säsongen. Jag fattar inte att usa kan leverera så sjukt många duktiga(!) dansare.


The end Sista ...

dsc01464 (MMS)

The end Sista boken har nu visat mig sitt sista kapitel...


"ojojoj... ojojoj... ojojoj..."

Idag åkte jag och Lisa ut till Chokladboden! Chokladboden är ett mysigt litet café ute på landet. Man går in och köper fika (av choklad såklart!) i ladan och sedan får man sitta och fika i deras trädgård. Hur mysigt och framförallt hur gott som helst!

      

Bredvid oss hade vi får och under bordet bland mina fötter hittade vi en riktigt söt liten katt.


Skulle vilja läsa i min bok...

...men jag orkar inte riktigt. Jobbar hela helgen och nu är det full fart, inte en lugn stund. Men det är skönt att tiden går ganska fort i alla fall!

Snart är jag tillbaka i Örebro, längtar så!

"Man kan ju le snyggt utan att visa tänderna!"

Ännu en underbar dag! Det är riktigt skönt att vara ledig så här mitt i veckan. Först ner till stan med mamma, Maria och Anna. Sedan mötte jag upp Anders. Vi satt ute vid långnäs, drack kaffe på lilla k och åkte runt lite. Mötte även idag flera "fjuniga" typer, riktigt små söta ank(änder)ungar!

   

"Jag tycker om den här glassen så mycket att jag måste prata en massa om den!"

Åh vilken mysig dag jag har haft. Först kom Anders förbi. Vi gick ner till Trolldalen, fikade på bageriet och kollade runt i kvarn. Mötte ett par riktigt "fjuniga" typer. Varje gång jag ser en anka tänker jag på dig! :P Hur vackert är inte det?!

   

Sen på eftermiddagen åkte jag ner en sväng till stan med Maria. Det var ju "galet mycket rea" på såfin, så Maria tyckte jag skulle kolla in den. Hittade dock inget som jag vela ha, men Maria hittade återigen desto mer!


Fika på altanen, jordgubbar och melon, MUMS!

dsc01428 (MMS)

Fika på altanen, jordgubbar och melon, MUMS!


Eclipse

Igår åkte jag, Maria och Lina ner till Gävle. Mötte upp Lisa och Rikard och sedan gick vi på bio. Fick nu äntligen se Eclipse. Den var sjukt bra, man kan kanske till och med säga att det är den bästa Twilight filmen hittills.



Nu är det snart dags att åka iväg och jobba i värmen.

Doft av sol!

Idag åkte vi i familjen (jag, mamma, Nisse, Maria, Anna och Robin) ja vi som var hemma :P ner till Ockelbo markanden. Kan då lova alla er att detta är tradition hos oss, vi åkte inte dit pga all bröllopshysteri som har varit på sistone. Vi brukar faktiskt åka på just den markanden varje år om vi har tid, åh nu har jag min lediga helg. Det var mycket folk och otroligt varmt, så vi stannade inte så värst länge. Åkte och badade istället.

   

Hemma igen gjorde vi grillat till middag och efter det blev det en sväng till en badplats här i byn. Det har verkligen varit galet varmt i dag och varje dopp i vattnet har gjort dagen lite enklare! Men jag är glad, jag känner doften av SOL!


Jag hatar...

...när folk inte kan köra bil. Jag blir tokig. Jag menar hur svårt ska det vara att blinka i en rondell? Eller titta åt båda hållen innan man kör iväg? Vad är problemet?!

Tror nog att detta är dagens i-landsproblem.

RSS 2.0