Träningsvärk deluxe!

Vet inte om jag vågar kliva upp ur sängen i morgon. Har redan nu galen träningsvärk i vaderna åhh nej det är inte sådan där skön träningsvärk "jag känner att jag har tränat" grejen. Nej, utan det känns mer som att jag har konstant sendrag. Ghhhaaa! Men jag känner att jag lever i alla fall! :)



Min bil har för övrigt överstigit min budget med alldeles för många procent...
Med Londonresa om drygt en vecka känns det riktigt passande. 
Tur att det mesta redan är betalt!


Syster yster!

Idag fyller min lillasyster 23 år, GRATTIS! Helt galet vad tiden går fort, tyckte det var nyss jag fyllde tjugotre, men nej jag är snart halvvägs till 50. Fina underbara Maria firar sin födelsedag (och namnsdag) på ett fält någonstans i Australien med att plocka frukt/grönsaker, men jag hoppas hon haft en bra dag i alla fall!

Själv har jag idag lämnat in bilen på verkstaden (igen!) för att fixa det som gjorde att bilen inte klarade besiktningen. Sedan har jag njutit av solen tillsammans med Maria i en promenad runt brickebacken!



Åter till läkemedelsberäkningen!


Jag lever länge på första serien!

Nu ikväll var jag, Malin och Maria på discobowling! Det var meningen att Marie-Louise också skulle vara med men hon satt fast på ett tåg någonstans i Sverige! Det var i alla fall riktigt kul och vi har lovat varandra att vi måste åka iväg fler gånger! 

                  

Malin kammade hem den totala vinsten (GRATTIS!), men jag vann i alla fall första serien(!). Riktigt kul var att vi alla tre varvade strike med att få klotet (bollen?!) ner i rännan.

"Jaha man ska ta ner de där pinnarna i slutet?! Jag trode man skulle akta sig för dem!"


Har blivit med Twitter!

Jag är kanske lite efter men nu har även jag skaffat mig en twitter! Måste säga att jag börjar fastna nu när jag nästan(!) förstår mig på hela grejen. Riktigt roligt!



Följ mig på: @elin_hu


Andra tankar

Fina Frida och jag åkte ut till Marieberg och strosade runt lite. Unnade mig det fina påslakansetet som jag såg sist jag var på Ikea. Hur skönt som helst att bara komma iväg en sväng och få tankarna på annat, det känns mycket bättre då!



Min underbara vän bjöd mig tom. på fika!
Tack fina du!


Vad är problemet?

Det är tydligen helt okej att leka med mina känslor...



Tur att jag har världens bästa vänner!


Mario Kart Love Song

Den är faktiskt ganska gullig!


Kunde det bli mer passande?!

När jag och Frida var på stan idag, tog jag saken i egna händer och köpte blommor till mig själv (efter som jag inte får det av någon annan). När jag senare kom hem ringde chefen till mig och bekräftade att jag har jobb till sommaren! Weeeeee! Det kunde inte bli bättre!



Ett steg närmare syster Elin!


Min lilla bil...

...var på besiktning idag. Den gick kanske inte helt felfritt igenom men den fick i alla fall inte körförbud och det får vi väl ändå se som positivt!

Efter bilbesiktningen åkte jag och Frida ner till stan för att göra ett litet (eller stort?!) ärende åt SERUM och efter det lyxade vi till det med fika på Bara Vara!

  


Now and then I think of all the times you screwed me over




Lördagen på Marieberg!

Som sagt igår blev det en liten tur till Marieberg. Egentligen hade nog ingen av oss speciellt mycket pengar att spendera, men vi fick i alla fall umgås!


Angelica & Frida


Jag & Therése

På kvällen såg vi melodifestivalen i min lilla kottelåda. Vi var alla överrens om att Molly skulle gå vidare men hallå(!) hur sjutton kunde Ranelid gå till final?! KATASTROF!


Finbesök!

Igår kväll kom Helena hem till mig. Det var riktigt trevligt att hon bestämde sig för att åka över Örebro hem så att vi kunde ses. Det är ju inte så ofta vi hinner göra det när vi bor på olika ställen i landet, det bästa är att man trots det kan vara så bra vänner!

Idag har jag, Frida, Therése och Angelica varit till Marieberg. Vågar nästan inte gå in nordeas hemsida och kolla mitt saldo. Det har gått lite väl mycket pengar de senaste dagarna. Hämtade min bil på verkstaden igår och idag hittade jag två fina klänningar och en skinnjacka som jag bara inte kunde låta bli...



Snart dags för mello-mys!


Ibland är turen inte på min sida...

För att slippa betala årsavgiften ska man ha handlat för minst 2000 kr under ett år


Nära skjuter ingen hare?!


Känslor från förr...

Dansen igår var helt underbar, en riktigt bra start. Synd bara att vi inte kommer göra koreografin på några veckor nu...


Someone like you


Jag och alla på M

Har traglat resultatdelen på uppsatsen med Maria hela dagen, hoppas verkligen att det är bara lite små justeringar kvar så vi kan börja på diskussionen i morgon. Avslutade i alla fall skoldagen med fika på musik tillsammans med mina fina vänner!


Maria, Marie-Louise & Malin



Ikväll ska jag även iväg på terminens första danslektion, finns det någon bättre dag för dans?!


Super duper tack!

Idag efter handledningen i skolan hjälpte Maria mig att bogsera min lilla bil ner till verkstaden. Bilen hade nämligen bestämt sig för att inte starta någon mer gång... Jag hoppas att de kan fixa den och att det inte blir allt för dyrt!


Mat och fika hela helgen!

Spenderade helgen i underbara Hälsingland! Jag och Maria åkte upp i fredags och åkte tillbaka till Örebro idag. Det var som att vi åkte till vintern, det var snö överallt och till och med packad snö på vägen. Vi hade det riktigt trevlig hos båda mina familjer! På lördagen åkte vi ner till stan, fikade på NK och jag shoppade 3 par skor på rean, jag lyckas alltid handla något på rea i Bollnäs!


      

Lördagskvällen spenderades framför melodifestivalen och båda mina favoriter för kvällen gick till final, weeee!


Heter du Hultgren i efternamn?

Har haft fullt upp hela veckan. Största delen av tiden har gått till uppsatsen men jag har också hunnit med att jobba! Idag blev vi i alla fall klar med vår resultatsdel så nu har vi skickat in det till handledningen som är på måndag. Men innan dess ska jag och Maria unna oss en liten resa och inte till vilket ställe som helt... Nej, utan i morgon åker vi till fina Hälsingland!

Idag passade jag även på att träffa Frida och Therése som jag knappt sett på hela veckan. Vi lyxade till och med till det med middag på stan, ibland får man ta och göra så!

                     


Ny vecka!

Ja, då var det dags igen. En ny vecka med c-uppsatsen och nu ska vi skriva klart resultatet! Tur att jag och Maria kan blanda allvaret med en massa skoj, till helgen blir det nämligen roadtrip!


Jo men visst...

...idag tappade Elin halva innehållet av svartpepparpåsen (har inte orkar ha över det i glasburken) i maten. Fick försöka rädda maträtten med hjälp av en matsked genom att sleva upp det överflödiga. Det blev som tur var gott i alla fall!



GFV


Vi tar astra zeneca i helgen

Idag har jag varit på fakultetsmöte. Vet inte varför men på eftermiddagen blev jag riktigt trött, fick äta en frukt för att inte tappa koncentrationen. Annars var det en trevlig dag med intressanta diskussioner och god mat som vanligt på fakultetsklubben!



Det var lite taskigt att det bara låg en jordgubbe i fruktkorgen och tyvärr var jag inte så pass snabb att jag lyckades få den... Fick nöja mig med en mandarin och ett päron!


RSS 2.0