The Amazing Spider-Man

Igår var jag, Marie-Louise, Emelie och Maria på bio. Såg The Amazing Spider-Man i 3D. Den var riktigt bra och det var faktiskt mycket humor med i den. Som vanligt satt jag och blundade åt allt som flög emot mig, förstår inte varför jag aldrig riktigt vänjer mig vid 3D.
 
 
 

Myshelg med Frida

Just nu i skrivande stund håller Frida på att städa ur sin lägenhet, sedan flyttar hon här ifrån. Känns både lite konstigt och tråkigt. Tänk att det redan har gått 3 år och att vi träffades första dagen och att vi varit grannar hela tiden. Att jag kunde ha sådan tur! Det bästa är att det här bara är "the end of the beginning", vi har många år framför oss!
 
 
Igår eftermiddag åt vi först middag på stan, sedan satte vi oss en sväng på soldäcket innan vi hamnade på Espresso house för lite fika och kvällen avslutades i min soffa med melon, vindruvor, te och massa prat. Vilken toppen dag!
 
          
 
Tända ljus och åskväder med massa blixtar höll oss vaken halva natten.

På min gata i stan

Det är inte konstigt om man känner sig lite hemma när gatan man går på heter:
 
 
Har idag, förutom att promenera omkring i Köping, träffat fina Lisa! Hon och Morten kom förbi mig en sväng på deras resa upp till Bollnäs. Vi åt varsin Piggelin ute i solen, riktigt trevligt att de tittade förbi. Lisa var ju faktiskt också tvungen att se min lägenhet innan jag flyttar från denna lilla kottelåda! 
 

Nu händer det grejer!

Var uppe i Hälsingland förra helgen. Var på 100 års kalas, hälsade på nära och kära samt passade på att köpa lite saker till min nya lägenhet. Hitta en fin klocka och en soffa! Skönt att jag nu redan har betalat det dyraste.
 
   
 
 
             
 
Igår hade jag och Maria en riktigt mysig dag. Började med lunch på stan och sedan en glass och lite sol vid slottet. Därefter fortsatte vi vår tur mot Marieberg med ett besök på Ikea och Chilli, det finns ju så mycket saker vi bara går och längtar efter att få köpa och inreda våra lägenheter med. Måste bara flytta in först så man vet vad man kan hitta på.
 
Har nu även jobb fram tills sista januari, skulle inte kunna bli en mycket gladare tjej just nu. Eller jo, om cykelverkstaden hade varit öppen igår hade dagen varit fulländad, men jag klarar mig ett tag till utan den och jag är hellre utan cykel än utan jobb!

Kanske inte så konstigt att jag tycker att jag aldrig får någon post

Har alltid trott att det varit brevbäraren som aldrig hittat här på kotten, men det finns tydligen andra som länsar våra brevlådor...
 
 
Läs hela artikeln här

Varför Malmö?!

Eurovision 2013 kommer tydligen utspela sig i Malmö. Varför, kan man ju inte undgå att fråga och svaren är många. Jag tycker dock att det är lite tråkigt att de inte kommer vara i Stockholm, men det kan bli en riktigt bra tillställning i alla fall.
 
 
Har idag efter jobbet hunnit träffa Marie-Louise för en trevlig glasstund i värmen på stan och i morgon har jag äntligen sovmorgon, det kan behövas efter denna helg.
 
 

Sommardag


Träningsvärk...

Idag var jag, Maria, Emelie och Ivona iväg till Behrn arena och kollade på killar i lite för tajta kläder. Amerikansk fotboll för andra gången i sommar! Hur kul som helst trots att vädret inte var lika stabilt denna gång.
 
     
 
Nu väntar en fullspäckad jobbvecka!

RSS 2.0