Uscha för illamående

Dagens tenta kändes riktigt bra! De flesta av frågorna var precis så som jag trodde att dem skulle vara. Efter tentan åkte jag, Maria, Emelie och Angelica till stan och fikade. Även min lilla Lisa dök upp då på slutet! Sedan gick vi hem till Marias föräldrar och bokade biljetter till London så i augusti drar jag, Agnes, Maria, Emelie och Angelica dit. Plus att Frida och Therese också är där då, åhhhh det kommer att bli så kul!

Sedan var jag med Lisa, bjöd henne på lunch på Rosalis. Men efter ett tag mådde jag helt plötsligt så sjukt illa. Så vi gick ut, jag njöt av kylan medan stackars Lisa nästan frös ihjäl. Uscha, kände mig riktigt taskig men fy alltså jag mår fortfarande illa. Hoppas verkligen att det är en biverkning av Hepatit B sprutan åh inte någon annan skit, för imorgon ska jag åka tåget till Bollnäs. Skönt att få sällskap av Lisa och Per i alla fall.

Fina Lisa i kylan på stortorget

En mosad höger arm och en spruta i den andra!

En hel dag med KTC.
Började med puls, blodtryck och temp. då Åsa nästan lyckades förstöra min höger arm. Men det gick bra, jag ställer gärna upp som försöks kanin bara jag också får prova.

På eftermiddagen hade vi förband.


        

Efter all KTC åkte vi ner till stan och myste med glass innan vi tog Engerix-B sprutan, alltså mot på Hepatit B. Skolan erbjuder nämligen oss att ta denna spruta gratis.



Måste sedan sluta inlägget med dagens stora nyhet. Örebro universitet har nu äntligen fått LÄKARLINJEN! Weehee!


Timbal?!

Plugg i skolan hela förmiddagen, var så sjukt trött men tackvare Emelie kom jag iväg i tid. Gick faktiskt ganska bra idag, men på onsdag ska jag kunna ännu mer!

På eftermiddagen hade vi KTC, denna gång var det ätande och nutrition.

Agnes väntar på maten


Angelica vill inte ha Marias mat

Min underbara lördag!

Gårdagen var riktigt toppen! Började med att åka ut till Marieberg med Maria, Emelie och Angelica.

Maria hittade Ilse som väktare


Skridskoåkning inomhus!


   

Kvällen spenderades sedan tillsammans Frida och Therese. Vi åt riktigt god middag på Hellas, satt och pratade i flera timmar och efter det åkte vi hem till Therese och tittade på Hitta Nemo. Kanske ska tilläga att vi alla tre skrek och hoppade till när Bruce (hajen) dök upp för först gången. Lättskrämd?!

                 

GRATTIS!

Stort GRATTIS till Frida som fyller år idag!
Var precis över till min favorit granne och grattade henne lite. Hon fick en (otroligt fin) disktrasa och en bok med massa dans "moves" så nu kan öva upp något nytt för hennes publik! :P

Jag fick te och tårta, kunde inte bli bättre!

 

Boken har sjukt snygga illustrationen med moderna frisyrer!





Sug och syrgas!

Samling kl 8.00 för plugg i musikhögskolan såklart! Gick faktiskt bättre idag.
Sedan så ringde resursenheten, så nu har jag även fått sommarjobb på Treklövern. Weehee!

Eftermiddagen spenderades på KTC, sug och syrgas stod på schemat!

   


På en stol i hallen får jag sitta!

Plugg i Musikhögskolan idag igen. Det tar aldrig slut och det verkar som om ingenting har lust att fastna i huvudet denna gång. Men jag säger bara pepp pepp!



Gick sedan förbi Therese, hon har tydligen vänt upp och ner på hela lägenheten för jag blev stoppad i hallen. Men jag klagar inte, det var nämligen riktigt trevligt att sitta på stolen i hallen. Therese vill nog inte att jag ska släppa min uppfattning om hur fint hon har det hemma, åh det tycker jag är bra och det var faktiskt riktigt mysigt! Vi får sitta i hallen fler gånger! :P



Dagens konstaterande!

Att:

  • Campus godaste kaffe hittar man i musikhögskolan
  • Lotta är afropowerdance bästa instruktör
  • Jag och Frida är bättre tränad idag än vad vi var för två veckor sedan
  • Vatten inte är gott till frukost
  • Barnmorskor pratar om sjukt onödiga saker vid helt fel tillfällen. Jag har bla. fått höra: Hur dumt det är att hoppa ut från en flygplan utan fallskärm, att jag borde åka långfärdsskridskor (efter att jag redan innan påpekat att jag knappt kan stå på ett par skridskor) och nu senast, då hon räknade upp alla platser i Hälsingland som hon kunde.... Hm, jag säger bara varför?! Vissa stunder, åh speciellt vid dessa tidpunkter kan man faktiskt vara tyst utan problem.

Det är allvarligt att fylla 23

Ja ni det året man fyller 23 måste man gå iväg till barnmorskan. Cellprovtagning står på schemat och ska nu utföras vart tredje år. Nu har även jag nått denna ålder och idag gick jag iväg. Det var inte så farligt så oroa er inte.

Pluggat hela dagen i Musikhögskolan, vi trivs där, dom har ju så gott kaffe!

Nu ska jag och Frida strax gå ner till universitetet och gå på Afro. Hoppas på Lotta som instruktör, hon ger oss en sådan sjuk energi!

Känner du dig hotad?!

Att byta från underbara musikhögskolans hus till campus tråkigaste hus långhuset, är det värt det?! Varför? En slump eller...?
Komiskt i alla fall.

Dagen började med ergonomi på KTC. Det gick bra, fick lära mig några nya tips. Sedan satt vi i Musikhögskolan resten av dagen, nu är det plugga till tusen som gäller. Men ikväll ska jag och Frida ner på Body Balance, tycket att det var dags nu. Ska bli skönt att verkligen få mjuka upp kroppen!

Livet är allt bra konstigt

Man träffar människor som betyder hur mycket som helst. Sedan helt plötsligt är dem bara borta. Varför ska det behöva vara så? Ibland önskar man att alla kunde vara "normala", vad det nu är. Ingen är normal, det finns inte.
Vi är alla olika. Vi är alla unika.
Men ibland undrar man ju... vaför ska jag behöva träffa någon som ena studen betyder sååå mycket å andra stunden ingenting. Vad är meningen med det? Vad har det gett mig? Vad har det gett dig?

Dagens seminarium gick förövrigt skit bra! Kunde inte ha gått bättre, jag undrar om det beror på att vi hade en annan lärare som verkligen var toppen. Åh gruppen som vi sedan tidigare bävat för att vara med var också riktigt bra. Vi skrattade nog oss genom hela seminariet.


Så här såg det förresten ut igår då jag gick till skolan. Uscha, men idag har det varit strålande sol!


En liten tår i mitt öga

Dagen började med att jag, Agnes och Maria fixade det sista inför morgondagens seminarium. Är lite smått nervös, men det ska gå bra ändå. Lite tack vare Thereses som snällt har svarat på alla våra frågor!

Nu har även min älskade syster Maria lämnat staden och fortsatt sin Sverige resa till Stockholm. Det har varit så kul att ha henne här. Hon har verkligen fått sett hur mitt liv är i Örebro och träffat mina vänner. Allt har verkligen varit toppen!

Men nu är det slut på det roliga, tentan närmar sig med riktigt stora steg så nu är det bara att plugga som gäller!

Min ovanliga dag!

Dagen började med att jag och syster Maria åkte tillsammans med Maria och hennes kompis till Marias stall och alla hennes hästar.
Det var riktigt kul att få vara med där och även få rida en liten stund. Det gick faktiskt ganska bra även fast att det var flera år sedan jag red sist. Sjukt kul, vi får hoppas på att det blir fler gånger som jag följer med till stallet!



Har sedan varit i skolan hela eftermiddagen/kvällen, kom hem vid sju tiden. Jag och Maria satt och pluggade i musikhögskolan. Riktigt trevlig byggnad måste jag säga, åh tydligen finns det andra som också verkar gilla detta hus.

Ont i hjärtat?!

Igår var en riktigt toppen dag.
Först plugg på stadsbiblioteket med Agnes och Maria. Sedan var jag, Maria och Maria på stan. Shoppade lite och sedan satt vi på Bara vara i nästan tre timmar, Marias danskompis från kaggeholm kom även förbi. Hur mysigt som helst.
Senare på kvällen gick vi på bio, jag blev bjuden av syster Maria som en tidig födelsedags present. Vi såg Remember me, åh den var helt fantastisk. Alla tre vart alldelses tagna av filmen så det gjorde ont i hjärtat.
Om du inte har sett den, gör det, du bara måste!


Vad är det för dag?!

Är det en vanlig dag, är det en vanlig dag?
Nej det är ingen vanligt dag, för det är LISA´s födelsedag!
HURRA HURRA HURRA!

Stort GRATTIS till underbara Lisa!

Såg melodifestivalen igår hemma hos Maria. Vi hejade alla på Eric Saade och tyckte att Anna skulle komma tvåa. Så visst är vi ganska nöjda med gårdagen men vi hade varit ännu gladare om Manboy vann alltihopa!

Dinner and a movie!

Igår eftermiddag/kväll var det dags för Maria att få sin födelsedags present. Först mat på Jensens, där var vi 13 stycken som åt riktigt god mat.

   



Sedan var det dags för bio, vi var 8 stycken som gick och såg I love you Philip Morris. Den var väl lite speciell skulle man kunna säga, skratt blandades med allvar. Så det var ganska svårt att placera filmen i något fack.

   

Men det var verkligen en riktigt härlig kväll!

Till Agnes!

Här kommer ett inlägg för att visa att jag lever! :P

Detta lärde vi oss under gårdagens föreläsning:

  • Tugga maten ordentligt för att slippa sura uppstötningar!
  • Skratta mycket!

Min syster yster har även kommit hit nu. Det är trevligt och än så länge fungerar allt bra förutom att all min mjölk redan tagit slut... jaja det är väl bara att vänja sig!

Idag ska hon få sin lilla födelsedags present lite såhär i efterhand, det blir middag och bio tillsammans med massa andra. Kommer att bli en toppen kväll!


Vilken härlig dag!

Promenad tillsammans med Anders i solen, riktigt härligt!

Afro tillsammans med Frida, helt galet är ordet!

Sen så har studentforum fått fnatt, för jag har tydligen klarat farmakologi tenten!
Weehee!


Tomten har inte lämnat oss ännu!

Fin besök i HSL2


Dagen har varit lite komisk, som det alltid brukar vara. Idag var det lunchen som var lite speciell. Jag bara skrattar, allt är ju bara för mycket ibland!


Sjukt intressant föreläsning, eller?!

Vilken helg!

Jag har verkligen haft en toppen helg.

Fredagen spenderades nere på stan med Maria och Agnes, sedan en lugn hemmakväll.

Lördagen spenderades också nere på stan tillsammans med Frida, Maria och självklart Eric Saade! Under gårdagskvällen var vi sedan åtta stycken i min lilla lägenhet. Tittade på melodifestivalen och Notting Hill riktigt mysigt var det!

Idag fastnade jag lite framför vasaloppet, lite tradition! Annars känner jag min lite seg, hoppas på massa ny energi tills imorgon och den nya skolveckan!


När Eric Saade är i stan är jag fjortis!



Weehee säger jag bara! Eric Saade är i stan, jag tvingar med mig Frida och Maria för att stå tillsammans med alla små tjejer. Men jag trivs som fisken i vattnet, hallå kolla bara på honom!


Maria och Frida

   



Fick stå lite i kö men nu är den min!



Ikväll är det melodifestivalen hos mig som gäller! Lite trångt kanske men finns det hjärterum så finns det stjärterum! Men som sagt vi sparar alla våra mobilpengar till fianlen och Eric!

Våren är här!

Åh vilken underbar dag, en klarblå himmel och strålande sol! Så härligt, det börjar kännas som vår nu!

Åkte ner till stan med Agnes och Maria, det blev lunch på Rosalis och en liten runda på stan.



Det ser nästan ut som om all snö är borta, men den är faktiskt kvar...



Måste ju även berätta om det lilla (eller mega stora!) misstaget som jag och Frida gjorde igår kväll. Vi tänkte knacka på hos Fridas kompis som precis flyttat in på kotten. Vi stod där och bankade på dörren som två idioter. Tillslut öppnas dörren, av fel person. Vi hade nämligen gått till fel dörr... PINSAMT! Men som sagt ett gott skratt förlänger livet. Det var nämligen sjukt kul!

Hur är det med minnet egentligen?!

Sjukt rolig skoldag. Förelsningen var bättre än igår och ja en massa felstavande gjorde att Åsa helt plötsligt fick Touretts. Åh sedan var stolarna i salen livsfarliga, ben var nära på att brytas!

-Hör det här till långtidsminnet?
-Har du glömt det?!

-Jag minns något från klockan tre


Lunchen spenderades i bilbergska, riktigt mysigt att sitta där en dag!

Efter lunchen var det dags för KTC. Inte så avancerat kanske men jag och Maria passade på att bädda ner Agnes!


Jag trodde bias var det korrekta ordet!

Ganska seg föreläsning (stavfel eller?!)

Inga platser på KTC

Rolig träning tillsammans med Frida


Tåg hit och bil dit

Lyckades klara mig utan några förseningar med tåget både till Bollnäs och hem till Örebro igen. Ibland ska man ha tur!

Det känns som om min helg bestod av att resa hit och dit. Igår åkte jag ju nämligen till arlanda och hämtade upp syster-yster. Det var kul att få träffa henne en dag, åh på hennes födelsedag också! GRATTIS igen.

Förutom allt resande har min helg varit riktigt bra även fast jag nästan inte kunnat sova någonting, alla var tydligen vakna hela nätterna denna helg. Men, men som sagt en bra helg med hela familjen!

RSS 2.0