"Är det inte du som är bokhandlarens dotter?!"

Har idag fixat med en massa saker på stan bland annat gått till ABF och ordnat med min lön. Kom sedan hem igen och började då baka, bakade två olika kakor. Måste bara säga att vissa saker är då mycket svårare än vad man tror från början. Därefter åkte jag upp till heden. Det första vi gjorde var att ha uttagning till "my love" och när det blev sådär direkt inpå var jag faktiskt väldigt nervös, inget satt riktigt som det brukar vad det gäller piruetter osv. får se hur Hanna sedan har valt. Alla är ju så duktiga och vissa passar bättre ihop dansmässigt än andra och jag tror nog att de spela stor roll, att det blir en bra helhet. Började även med "big sky" idag (igen!) låten och hela dansen känns helt underbar. Hoppas vi kommer arbeta mycket med den. Efter lektionen promenerade jag, Stina, Felix, Sara och Peter hemåt. Trevligt och ett skönt sätt att varva ner efter en riktigt bra danslektion.

Nu ska jag fortsätta titta på Gilmore Girls (andra säsongen är snart slut) innan jag ska gå och lägga mig och sedan vakna till dagen med stort D.


Kommentarer
Postat av: Kristin

Grattis på födelsedagen Elin! :D Hoppas du har en bra dag!

2009-04-03 @ 15:15:59
URL: http://sandstr0m.blogg.se/
Postat av: Hanna Li

Grattis snygging! jag firar din födelsedag med att äta upp din ben & jerrys... ;) är du hemma i lägenheten ikväll kommer jag förbi en sväng, ska vara på gärdet en stund ikväll! puss!

2009-04-03 @ 15:39:59
URL: http://penne.blogg.se/
Postat av: Elin

GRATTIS! :D



Herregud vad big sky vad kul! ;)

2009-04-03 @ 16:42:12
URL: http://guttelvikan.blogg.se/
Postat av: Elena

Gillar du att resa? =)

2009-04-03 @ 20:06:43
URL: http://elenasobrino.blogg.se/
Postat av: Stina

"Är det inte du som är bokhandlarens dotter?!"



- undra vem det kan vara, inte jag iallafall? :o

2009-04-08 @ 19:31:56
URL: http://stinaahelin.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0